Jaime Peñafiel, sense miraments: "Letícia maltracta el rei Felip"

El matrimoni dels reis Felip i Letícia ha estat durant molt de temps en entredit. S'ha parlat moltíssim de la seva relació, el que ha donat ales als cronistes reials per analitzar cada gest en públic. L'últim que ha volgut parlar-ne ha estat Jaime Peñafiel, durant una contundent entrevista a 'Todo es mentira'.

Jaime Peñafiel i Risto  Cuatro

Jaime Peñafiel i Risto /  Cuatro

Risto Mejide sabia que es trobava amb un caramelet, el que va aprofitar. L'objectiu era que parlés sobre la retirada pública del rei Joan Carles, que també va fer, però el més destacable va ser una declaració sobre els actuals reis. Per què? És conegut per tots que Peñafiel no suporta Letícia, però ara ha anat més enllà i l'ha titllat de "maltractadora". Un qualificatiu que feia que Risto i els col·laboradors es posessin les mans al cap.

"El rei Felip és una bona persona que està en mans d'una dona que el maltracta. El rei Joan Carles ja va dir que si es casava amb ella, es carregaria la monarquia i... temps al temps. És que, Risto, ho hem vist públicament! Només cal recordar l'escena davant la catedral de Palma. Felip estava espantat i s'espanta molt sovint quan va amb ella. Però no l'ha enganyat, eh? Perquè ella ja durant l'anunci del compromís va deixar clar que volia parlar ella", ha prosseguit. "És una dona amb caràcter, el que em sembla genial. Però d'aquí a què es pensi que és la reina titular quan en veritat és la consort...".

 
Jaime Peñafiel i Risto Mejide a 'Todo es mentira'

Fes-hi clic per veure el vídeo / Cuatro

De l'abdicació del rei Joan Carles no n'ha parlat gaire, encara que ha tornat a insistir en què la fortuna que ha fet l'ha aconseguit gràcies a les comissions que va donar-li Franco dels seus negocis amb el petroli d'Aràbia Saudí. Això sí, ha volgut aprofitar l'espai per donar suport a la reina Sofia: "Ella és víctima de tota la família. És una esposa patidora, que viu amb un fill que no la respecta, una jove que la menysprea i l'odia i una neta que la rebutja. Em sembla una pobra dona i jo li tinc molt de respecte". Una nova mostra de la sinceritat de Peñafiel, que no es talla ni un pèl.

Més informació
 

Comentaris