Felip i Letícia, de viatge al Japó mentre Catalunya es manifesta

El rei Felip ha rebut per totes bandes arran del seu discurs durant els premis Princesa d'Astúries. Suposaven les primeres paraules del monarca després de la publicació de la sentència del procés, la que ha derivat en una setmana sencera de manifestacions, protestes i aldarulls arreu de Catalunya. La situació és molt greu, per la qual cosa s'esperava que la Casa Reial es manifestés al respecte... Però no va ser així.

Ni una menció als condemnats, ni a la reacció dels polítics, ni tan sols a les baralles que han sacsejat el centre de Barcelona. 

El rei Felip als premis Princesa Astúries  Casa Reial

El rei Felip als premis Princesa Astúries / Casa Reial

Les crítiques van ser ferotges cap al monarca, que feia com si res i celebrava el dia gran d'Astúries amb un somriure immens. Totalment aliè al conflicte català, una actitud que continua tenint.

A primera hora d'aquest matí ha arribat al Japó, de fet, acompanyat de la reina Letícia. El matrimoni reial ha viatjat fins al país nipó per assistir a l'entronització de Naruhito, que demà es convertirà en el nou emperador japonès. A gairebé 11.000 km de distància, els monarques continuen passant olímpicament de la tensió que es viu a Catalunya.

El país en plena crisi política, i els màxims dirigents de la monarquia a l'altra banda del món gaudint d'una cerimònia luxosa. 

 
Els reis, a la seva arribada al Japó  Casa Reial

Els reis, a la seva arribada al Japó / Casa Reial

Els reis viatgen fins al Japó  Casa Reial

Casa Reial

La Reina no ha volgut dur un look gaire cridaner per no rebre encara més crítiques, encara que no per això ha volgut renunciar a un vestit Carolina Herrera en negre que ha combinat amb un jersei de quadres i línies blanques d'Hugo Boss. Conjunt car i viatge al país nipó. Diners, somriures i complicitat amb l'emperador japonès mentre Catalunya segueix encesa. 

Més informació
 

Comentaris