La reina Letícia, visiblement nerviosa en una intervenció en anglès

La reina Margarida de Dinamarca ha celebrat aquest dijous el seu 80 aniversari, una data molt especial en la qual ha rebut un regal original i sorprenent: una felicitació per part dels principals monarques d'arreu d'Europa. És una de les primeres vegades que veiem els reis i hereus unint-se en un missatge com aquest, el que demostra com d'estimada és la reina danesa. 

Un seguit de vídeos gravats des de casa, entre els quals destaca la part del rei Felip i Letícia. El matrimoni espanyol ha estat el més natural, amb un vídeo informal gravat des de casa, sense sortir molt arreglats i amb un to col·loquial. El rei Felip ha demostrat l'estima que té cap a la monarca danesa amb una salutació molt tendra: "Hi, aunt Daisy", deia fent referència al seu parentesc (la Reina és germana de la tieta política grega de Felip). 

En un anglès molt bo, el monarca ha felicitat la seva tieta política: "Estem encantats de participar en aquesta sorpresa, ja que no podem estar allà per acompanyar-te en els teus 80 anys. Estem vivint una pandèmia que afecta tot el món i especialment a Europa. Estem molt tristos per la situació, però al mateix temps ens assegurem de celebrar-ho i estar junts en família". 

L'estilisme del monarca evidència la informalitat del moment, molt natural sense americana ni corbata. La reina Letícia, per la seva banda, seguia aquesta tònica en continuar amb la roba que havia dut durant la videotrucada de feina anterior, un maquillatge natural i sense joies. Se la podia veure una mica nerviosa, mirant a diferents llocs mentre parlava el seu marit o tocant-se la jaqueta.

Quan ha estat el seu torn, però, ha parlat en un anglès molt millor del que es recordava (pensem que aquesta és una de les primeres vegades que la sentim parlar en anglès en públic): "Estic segura que tindrem l'oportunitat de compartir una celebració molt aviat. Si us plau, envia tot el nostre amor a tota la teva família".

 
Els reis feliciten l'aniversari a la reina de Dinamarca    Casa Reial

Els reis feliciten l'aniversari a la reina de Dinamarca /  Casa Reial

Un vídeo que va ser enviat per sorpresa a la reina Margarida i que la Casa Reial ha volgut compartir a Youtube perquè tothom vegi l'estima que tenen a la monarca. Una bona iniciativa que caldrà veure si es repeteix amb altres Reis europeus. 

Més informació
 

Comentaris