Felip, pendent dels errors de Letícia: "Fa que visqui amb por"

Els reis Felip i Letícia acaben de posar fi a uns dies a Mallorca que han servit per mostrar la cara més amable de la família reial. Han posat davant dels fotògrafs com una gran família unida, el que intentaven potenciar a cada aparició pública amb la reina Sofia de la mà de les seves netes. Han volgut fer veure que tot és pau i harmonia, ara caldrà veure si han convençut. Ara bé, l'estiu tot just comença per als Borbons... Els reis posen rumb ara cap a un destí secret, on gaudiran de la resta del mes amb l'única companyia de les seves filles. El més probable és que tornin a escollir alguna illa del Mediterrani per desconnectar lluny dels fotògrafs, però això no impedirà que desenes de paparazzi els busquin arreu.

Mentre no se sap res d'ells, 'El Español' ha aprofitat per fer un reportatge que recopila els moments més tensos entre els monarques. Cal recordar que fa unes setmanes es va viure una esbroncada de Felip cap a la seva dona quan va entrar tard al saló d'audiències en quedant-se parlant amb el personal de seguretat. El Rei ho va qualificar d'error protocol·lari greu, però no és el primer cop que recrimina a Letícia una equivocació similar.

Felip, Letizia i les infantes a la Casa Museu Son Marroig

Felip, Letícia i les infantes a la Casa Museu Son Marroig / Europa Press

El titular? Que la reina Letícia té por a ser inapropiada i fallar en presència de Felip. Han parlat amb una amiga íntima de la Reina, que afirma que és ell qui posa en el seu lloc a Letícia quan és "massa" natural: "Encara que és veritat que ella intenta moderar-se, ella és molt més espontània i natural del que aparenta. Però és que ja li fa fins i tot por, cosa que no m'estranya... Sí, des de fa un any que té cura encara més de les coses que diu i fa. Però ella és així, no canviarà per molt que els mitjans de comunicació insisteixin o perquè el seu marit pretengui que sigui d'una altra manera. La millor barrera de control, la persona que li para els peus, és Felip. Sempre està pendent d'ella".

El que es va demostrar durant l'acte en el qual Letícia va entrar uns segons tard: "Quan va acabar l'audiència, van tenir una bona discussió perquè segons ella l'havia esbroncat davant de tothom. Ella deia que només havia estat un petit error i que si ell no hagués dit res, ningú no se n'hauria adonat", comenta un treballador de La Zarzuela.

Letícia i Felip, enfadats en una audiència  Gala

Letícia i Felip, enfadats en una audiència Gala

 

Afegeixen que quan Felip li crida l'atenció no és per un tema de protocol, ja que el coneix molt bé, sinó per distraccions. Un dels problemes recurrents? El telèfon mòbil. En una visita d'Estat a Mèxic, per exemple, el matrimoni reial estava en un sopar amb el president i la seva dona quan la Reina hauria tret el telèfon per sota de la taula, mentre Nieto feia un discurs: "Va ser llavors quan el seu marit va adonar-se'n i li va demanar que el guardés a la bossa". 

Letícia i Felip, en un acte militar  Casa Reial

Letícia i Felip, en un acte militar / Casa Reial

Això sí, el que més trauria de polleguera Felip són les converses informals que Letícia tindria amb altres assistents als actes. Des de la xerrada amb la dona de Peña Nieto mentre un guia els explicava una cosa com durant l'entrega del premi al poble exemplar d'Astúries l'octubre del 2015, quan la Reina s'hauria distret amb un grup d'amics. Això hauria fet que no prestés prou atenció a un grup de nenes que havia preparat una actuació, el que va enfadar molt al Rei: "Li va demanar que estigués quieta i que mostrés una mica de respecte davant de tothom". Sembla que Felip està disposat a posar fi a aquestes faltes protocol·làries de Letícia.

Més informació
 

Comentaris (2)
Aureli 1 Fa 6 mesos
Birbonilandia , tremola !! El que no ha pogut fer la democracia ho aconseguirà la Leti , ARRUINAR LA FARSA DE LA MINARQUIA . Ànims Letícia , vas prr bon camí , no afluixis .
MONDONGO Fa 6 mesos
EL CAMBIO CLIMATICO HARA DE CATALUNYA UN LUGAR APTO SOLO PARA AFRICANOS........E INDEPENDIENTE .