La reina Letícia torna a plantar Felip, ara a una festa religiosa

El rei Felip viatjarà aquest dissabte a Oslo per assistir a la confirmació d'Ingrid Alexandra de Noruega, filla dels prínceps Haakon i Mette-Marit. La Casa Reial nòrdica ha emès un comunicat a la seva pàgina web en la qual confirma la llista de convidats, entre els quals destaquen monarques de tota Europa.

La jove Ingrid, de 15 anys, celebrarà la seva confirmació religiosa. Un moment molt important al qual no podia faltar el seu padrí, el rei Felip VI. La seva presència ha estat dubte fins a l'últim moment, per això, com a conseqüència de l'operació cardíaca del rei Joan Carles. En veure que segueix evolucionant favorablement, hauria optat per confirmar que assistirà encantat.

El rei Felip VI

El rei Felip VI / Europa Press

Ara bé, el més curiós és que a la llista no apareix el nom de Letícia. Com és que la Reina no acudirà a una celebració tan esperada? Membres de les monarquies més prestigioses del món faran acte de presència, per la qual cosa sobta que la Reina hagi declinat la invitació. 

Família reial noruega  Europa Press

Família reial noruega / Europa Press

Ingrid de Noruega   Europa Press

Ingrid de Noruega /  Europa Press

 

 

No és el primer cop que planta el rei Felip en un esdeveniment social d'aquestes característiques, per això. Sembla que Letícia no se sent del tot còmode entre prínceps d'arreu d'Europa, o almenys això fa pensar que declini una vegada i una altra assistir-hi.

El rei Felip i Letícia  Europa Press (1)

Europa Press 

Els reis Harald i Sonia oferiran un dinar en honor a la seva neta, que tindrà lloc en el gran menjador del castell. Allà veurem la princesa, engalonada amb el vestit tradicional del país. De ben segur que li fa molta il·lusió comptar entre els convidats amb el rei Felip, un padrí que acudirà sense la dona ni les filles. Caldrà veure si s'acaba filtrant el motiu.

Més informació
 

Comentaris