Enxampen els reis Felip i Letícia de cita romàntica: cerveses i diversió

Els reis Felip i Letícia estan aprofitant aquests dies amb les nenes fora, que segueixen en un campament dels Estats Units. Tenen les agendes oficials plenes d'actes, però sembla que troben temps per fer plans diferents. De fet, 'Vanitatis' els ha enxampat de cita romàntica aquest dijous.

El matrimoni reial va presenciar l'espectacle del duo Faemino i Cansado que actuava a la sala Galileo de Madrid. Van entrar poc després de l'hora d'inici per passar més desapercebuts, però no ho van aconseguir perquè l'espectacle va iniciar-se amb retard.

S'haurien assegut en el centre de la sala, just davant de la taula de so. Una posició que hauria fet que un amic de Letícia la reconegués, el que va fer que la reina demanés al seu marit que li canviés el lloc per poder estar més a prop d'ell i posar-se al dia durant uns minuts. Alguns testimonis els haurien vist parlar animadament, el que evidenciaria la confiança que es professen. Què van prendre, a tot això? Cervesa per a Felip i aigua amb gas per a la Reina, juntament amb un plat de fruits secs. 

 

Els haurien vist gaudir molt de l'espectacle, rient i mirant-se entre ells tota l'estona per comprovar que a l'altre també li agradava. No van marxar ràpidament tan bon punt va acabar com fan habitualment, sinó que s'haurien quedat parlant amb gent del seu voltant. També s'ha filtrat com anaven vestits: el Rei amb una camisa blava i una jaqueta grisa, i Letícia amb una brusa blanca de màniga curta. 

Letícia i Felip, Europa Press

Letícia i Felip / Europa Press

El problema hauria estat que anaven acompanyats de personal de seguretat, que haurien obligat a alguns testimonis a esborrar fotografies que els hi havien fet. 

Més informació
 

Comentaris