Felip i Letícia, de cita secreta per veure una pel·lícula bèl·lica

Els reis Felip i Letícia han tingut un començament d'any intens. La formació del govern de Pedro Sánchez ha omplert l'agenda del monarca, que també va haver d'acudir amb la dona a la capella ardent de la germana del rei Joan Carles. La seva mort ha estat un cop molt dur per a la família, per la qual cosa el matrimoni reial ha volgut desconnectar durant el cap de setmana.

'Lecturas' ha descobert un dels seus plans secrets: anar al cinema en una sortida romàntica sense nenes. No volien ser vistos, per la qual cosa van escollir un cinema lluny del centre de Madrid, a Pozuelo de Alarcón. 

Els reis Felip i Letícia : Europa Press

Els reis Felip i Letícia / Europa Press

Allà van gaudir de la versió original de l'estrena de '1917', una pel·lícula bèl·lica de Sam Mendes ambientada a la Primera Guerra Mundial. Gravada en pla seqüència, el film està sent un èxit de recaptació i també de crítiques, ja que està nominada a deu premis Oscar.

 

Felip i Letícia haurien entrat a la sala de cinema quan els llums ja s'havien apagat per passar desapercebuts, però alguns testimonis van xivar-se de la seva presència. Una nova sortida cinèfila que torna a evidenciar que són uns grans fans de les tardes de cinema en versió original.

Més informació
 

Comentaris