La foto més curiosa: Felip de cavaller anglès i Letícia, molt clàssica

Els reis Felip i Letícia han començat la setmana amb un viatge exprés fins a Londres. El motiu? Un motiu molt especial, la distinció que ha fet la reina Isabel d'Anglaterra al monarca espanyol com a cavaller de l'ordre de la Jarretera. Es tracta de l'ordre més important del país, la que ha rebut en una cerimònia tradicional plena de color.

El que més ha cridat l'atenció? Veure Felip amb l'uniforme clàssic d'aquests cavallers: amb un mantell blau marí, el barret de plomes blanques i el collar, igual que la reina anglesa.

Els reis, amb la reina Isabel d'Anglaterra  Europa Press

Els reis, amb la reina Isabel d'Anglaterra / Europa Press

La reina Letícia, per la seva banda, també ha complert amb el protocol i ha dut una lligadura de cap, el que ha estat curiós perquè no és gens habitual veure-la amb aquest tipus de barrets. En to negre, amb un ornament amb una peònia de plomes i un vel de reixeta. Summament clàssica, a conjunt amb la resta del model, des de les arracades de perles, fins a la bossa i les sabates en negre. El vestit? De la marca sevillana Cherubina: en gris, d'estampat brillant, llarg midi, mànigues tipus fanal... tot, en un tall molt clàssic.

 

Camila Parker Bowles i la reina Màxima d'Holanda han optat pel color rosa, mentre que Kate Middleton ha lluït un disseny bicolor en blanc i negre molt afavoridor. Un duel de Reines sense una guanyadora clara... o sí?

Reines, a Anglaterra  Europa Press

 Europa Press

Tal com marca la tradició, el rei Felip ha entrat a la capella de Sant Jordi a Windsor. Han gaudit de l'esmorzar que els hi ha ofert la casa reial anglesa, abans de tenir lloc la processó a càrrec de l'ordre. Una cerimònia molt antiga, tradicional i protocol·lària que lliga les dues monarquies europees.

Més informació
 

Comentaris