Letícia a Windsor: marginada, nerviosa i amb un 'look' car

El rei Felip ha rebut aquest dilluns la màxima distinció d'Anglaterra quan la reina Isabel l'ha anomenat cavaller de l'ordre de la Jarretera. L'han rebut amb els màxims dels honors, en una cerimònia pomposa, protocol·lària i tradicional. La imatge més curiosa? Veure el monarca espanyol amb l'uniforme clàssic dels cavallers d'aquesta ordre: un mantell blau marí, barret de plomes blanques i un collar d'or. 

Això sí, fins i tot davant una foto tan surrealista els mitjans han destacat el look de Letícia. I és que com marca la tradició, la Reina dut un vestit curt i una lligadura de cap. Summament clàssica, a conjunt amb la resta del model, des de les arracades de perles, fins a la bossa i les sabates en negre. El vestit? De la marca sevillana Cherubina: en gris, d'estampat brillant, llarg midi, mànigues tipus fanal... tot, en un tall molt clàssic.

Els reis, amb la reina Isabel d'Anglaterra  Europa Press

Els reis, amb la reina Isabel d'Anglaterra / Europa Press

D'aquest outfit cal destacar moltes coses, per això. Primer de tot, el preu del conjunt que ha posat 'Vanitatis'. El vestit es pot adquirir per 280 €, mentre que el barret costa 240 € més. A això s'han de sumar els 800 € dels Manolo Blahnik nous. En total, 1.320 € més el cost del clutch i les joies, que es desconeix. És curiós, precisament, l'origen dels complements de la Reina. I és que va voler tenir un gest amb la seva sogra. Com? Posant-se un fermall en forma de flor fer amb diamants propietat de la reina Sofia. A més a més, les espectaculars arracades pertanyen a la reina Victòria Eugènia, una altra picada d'ullet a la monarquia espanyola.

La reina Letícia, amb tocado a Windsor  Europa Press

 Europa Press

La cerimònia va començar amb una fotografia amb la reina Isabel, que va convidar-los a un esmorzar en honor del rei Felip i el rei Guillem d'Holanda, que rebia la mateixa distinció. Posteriorment van fer una 'processó' per Windsor, en cotxe de cavalls acompanyat del príncep Guillem d'Anglaterra i la seva dona, Kate Middleton.

Felip i Letícia, amb el príncep Guillem i Kate  Europa Press

Felip i Letícia, amb el príncep Guillem i Kate / Europa Press

 

Molts van fixar-se, per això, en la relació de Letícia amb la princesa anglesa. Van connectar? Es porten bé? Els fotògrafs van captar-les parlant animadament, ambdues amb un gran somriure, amb la qual cosa sembla que van estar còmodes.

Letícia, a Windsor amb les reines  Europa Press

Letícia, a Windsor amb les reines / Europa Press

Això sí, el nerviosisme de Letícia era evident. La seva conversa es va limitar a l'estona del passeig en carruatge, per això, ja que durant la presentació Letícia va estar un xic marginada. Mentre que la reina Màxima d'Holanda feia pinya amb Kate i Camila Parker Bowles, la reina espanyola es quedava amb les comtesses de Wessex i Gloucester. Un dia molt important per a Felip, però també per a Letícia. 

Més informació
 

Comentaris