La faldilla més patriòtica de Letícia, feta d'un mantó de Manila

Els reis Felip i Letícia han presidit la reunió anual del patronat de l'Instituto Cervantes, a la qual ha assistit el president en funcions Pedro Sánchez, membres del seu equip de govern i alguns ambaixadors iberoamericans. L'objectiu? Conèixer les novetats de l'agrupació espanyola, per la qual cosa la Reina ha volgut lluir un conjunt estilístic 100% típic.

L'hem vist en diverses ocasions amb un mantó de Manila, el que ha tornat a fer ara. Es tracta d'una peça artesanal molt clàssica que la té captivada, especialment si es pot dur convertida en una altra peça de roba. Com? En aquest cas, el dissenyador Juan Duyos l'ha reinventat i l'ha convertit en una faldilla de tall llapis.

Els reis Felip i Letícia  Casa Reial

Casa Reial

El resultat és espectacular, una faldilla feta per un mantó en tons vori i aiguamarina d'estampat floral. L'ha combinat amb una camisa de seda en color vori, amb el detall en punys i coll del mateix teixit que la faldilla. Un encert total. Pel que fa als complements, ha apostat pels tons nude en les sabates i la cartera de mà. 

 
El Reis  Casa Reial

Casa Reial

La reina Letícia  Europa Press

Europa Press

Un conjunt nou que li ha comportat un munt d'alabances. Ara els seus seguidors esperen veure la següent novetat. 

Més informació
 

Comentaris