El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia fa trampes: el secret del seu estil? Copiar Meghan Markle
  • CA

El viatge de cooperació de la reina Letícia a Moçambic ens està deixant amb unes imatges molt cridaneres. Primer de tot, la vam veure a un hospital fent carícies als més petits, tot just abans de col·locar-se una bata de laboratori i tafanejar les investigacions que hi estan realitzant. A més a més, va esmorzar amb el president del país africà i la seva dona. Tot, en un mateix dia en el qual va canviar de conjunt estilístic en tres ocasions. 

 

Precisament la seva roba és el que més comentaris està generant. El seu objectiu és generar una bona imatge i mostrar la seva cara més amable i solidària. Ara bé, com és habitual, sempre que apareix públicament acaba acaparant titulars sobre com va vestida. Per a aquest viatge, com no podia ser d’una altra manera, s’ha emportat una maleta plena d’estrenes. Totes elles, però, amaguen un tret comú…

 

La reina Letícia, a Moçambic
La reina Letícia, a Moçambic | Europa Press

 

I és que la seva arribada al país ja va generar un dubte. El vestit texà que va escollir per baixar de l’avió sonava a molts… per què? En haver-lo portat ja una altra cara coneguda, Meghan Markle. La dona del príncep Harry d’Anglaterra és una icona d’estil, això és innegable. Tot el que es posa s’esgota a les botigues ràpidament i inspira a moltes… entre les quals sembla que s’inclou Letícia.

 

Doncs bé, el següent look de Letícia també té trampa… perquè també s’ha copiat d’un outfit de Meghan. En aquesta ocasió, la Reina ha estrenat un vestit camiser de tendència en blau cel de Pedro del Hierro. A qui hem vist amb un estil així? A Meghan, exactament, que va dur un de pràcticament igual l’estiu passat. Letícia, per això, va combinar-ho amb unes sabates en blau marí i unes sabates a joc. 

 

 

Meghan Markle, amb el vestit camiser de tendència
Meghan Markle, amb el vestit camiser de tendència | Europa Press

 

S’ha copiat d’ella moltes més vegades? De ben segur que ara s’analitzen en detall els següents conjunts estilístics de Letícia… 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa