L’ex de Letícia, enfadat amb el govern després de superar el coronavirus

David Tejera té una llarga carrera com a periodista, conegut mediàticament gràcies al seu paper al capdavant dels informatius de Cuatro. Una bona part del públic, però, el reconeix per haver estat parella de la reina Letícia, una etiqueta que el molesta molt.

Ell mateix ho va reconèixer durant una entrevista en el 2013: "Quan em pregunten per ella tinc tres camins possibles. El primer, mentir i tirar floretes. El segon, explicar la veritat i carregar contra ella. El tercer, deixar que la gent arribi a les seves pròpies conclusions".

Avui ha reaparegut públicament per informar que ha patit coronavirus, però que ja s'ha recuperat. Després de mesos sense publicar cap missatge a la xarxa, el passat 12 de març ho feia per mostrar-se preocupat en l'inici de la pandèmia a Espanya: "En el meu entorn som 13 o 14 les persones amb símptomes claríssims de coronavirus. En 48 hores ningú ens analitza. Quantes vegades passa això en 47 milions d'espanyols? Si us plau, que ningú menteixi. Tant de bo m'equivoqués, però la dimensió és enorme".

David Tejera, als informatius de Cuatro

David Tejera, als informatius de Cuatro

 

I avui ha tornat: "Per sempre agraït per com m'han atès a l'hospital Ramón y Cajal de Madrid. Herois en la lluita contra el coronavirus. Ajuda per a ells! Ajuda i reforços. Quan passi tot aquest malson espero que tots tinguem clar qui va lluitar per nosaltres. És imprescindible". 

I d'aquesta bona notícia, a criticar la gestió del govern: "No van contar bé els contagiats per coronavirus ni van contar bé els morts i tampoc els curats. Com ho havien de fer sense tests? Les dades sempre han estat mentida". Una reflexió contundent que ha volgut compartir a la xarxa.

Més informació
 

Comentaris