Festival a La Zarzuela: Letícia munta una festa per veure ‘Eurovisió’

La Zarzuela vibrarà aquest dissabte amb 'La venda' de Miki. El representant d'Espanya a 'Eurovisió' té entre els Borbons alguns dels seus millors fans, pel que sembla. S'ha parlat molt de l'afició de la princesa Elionor i la infanta Sofia per 'Operación Triunfo', programa al qual estaven totalment enganxades gràcies a l'Alfred. Ara bé, sembla que també estarien encantades amb el català que lluitarà per aconseguir un bon lloc durant la final del festival de la cançó d'aquest dissabte. 

Miki OT eurovisió  europa press

Europa Press

'Look' treu a la llum una notícia ben divertida. Afirmen que la reina Letícia hauria organitzat una festa per veure 'Eurovisió' en família. Les convidades? Les dones Rocasolano: entre les quals s'inclou la mare de Letícia, la seva germana Telma i les nebodes. 

Letícia, Elionor Sofia  Europa Press

Europa Press

La Casa Reial oferirà un berenar-sopar durant la final, el que de ben segur que té entusiasmades les petites. Letícia, que seria una gran fanàtica del festival, gaudirà de valent les actuacions gràcies a la companyia de la seva família. 

Ara bé, elles no són els únics membres de la família reial que s'enganxaran a la televisió per vibrar amb cada cançó. La infanta Elena també es considera una autèntica eurofan, per la qual cosa és molt probable que també segueixi la final. La germana de la reina Sofia, la infanta Irene, però, guanyaria el primer lloc pel que fa a afició eurovisiva.

 
Letícia sense maquillar  europa press

Europa Press

Una nit ben curiosa, la de dissabte a La Zarzuela, de la qual no en tindrem imatges... En parlaran públicament, però? 

Més informació
 

Comentaris