La premsa alemanya treu a la llum un "vergonyós error" de Letícia

La premsa alemanya segueix obsessionada amb la reina Letícia. Les revistes del cor del país fan un seguiment exhaustiu de la monarca, de qui analitzen cada look, cada controvèrsia i pràcticament cada gest. Moltes vegades acaben exagerant una mica, el que s'ha tornat a demostrar a l'últim article que han fet sobre ella. 

Posem-nos en context. Dilluns passat els reis Felip i Letícia van presidir una audiència a La Zarzuela. Ella aprofitava per repetir un vestit antic d'ASOS en rosa amb un bernat pescaire dibuixat. Però el que ha cridat l'atenció no ha estat el seu look, sinó el gest que va tenir Felip amb ella tot just entrar a la sala. I és que mentre que el monarca entrava decidit, la Reina s'entretenia parlant amb un membre de seguretat. 

Els reis, enfadats en una audiència  Gala

Revista Gala

Letícia i Felip, enfadats en una audiència  Gala

Gala

 

Sembla que això no va acabar d'agradar a Felip, que li hauria recriminat que entrés a la sala tard i que, a més a més, s'equivoqués de lloc. Es va situar a la seva dreta quan havia d'estar a l'esquerra, un error de protocol que hauria motivat uns retrets que només la premsa alemanya ha destacat.

Felip i Letícia, enfadats  Gala

 Gala

Letícia canvia de lloc  Gala

 Gala

 

El vídeo que han publicat demostraria aquesta versió, que se sustenta amb una presumpta cara d'enfadada de Letícia, quan se li canvia lleugerament el gest en adonar-se del seu error. Com ho descriu la premsa alemanya? Amb un "vergonyós error davant de les càmeres". 

Letícia, enfadada en una audiència  Gala

 Gala

'Vanitatis' ha parlat amb alguns testimonis, que han restat importància a l'escena. No consideren que el gest de la Reina estigués fora de lloc i fos incorrecte, com diu la revista alemanya. De fet, després d'allò haurien seguit somrients i atents amb tots els convidats. Una nova escena controvertida amb Letícia de protagonista. 

 

Més informació
 

Comentaris