La premsa alemanya treu a la llum un "vergonyós error" de Letícia

La premsa alemanya segueix obsessionada amb la reina Letícia. Les revistes del cor del país fan un seguiment exhaustiu de la monarca, de qui analitzen cada look, cada controvèrsia i pràcticament cada gest. Moltes vegades acaben exagerant una mica, el que s'ha tornat a demostrar a l'últim article que han fet sobre ella. 

Posem-nos en context. Dilluns passat els reis Felip i Letícia van presidir una audiència a La Zarzuela. Ella aprofitava per repetir un vestit antic d'ASOS en rosa amb un bernat pescaire dibuixat. Però el que ha cridat l'atenció no ha estat el seu look, sinó el gest que va tenir Felip amb ella tot just entrar a la sala. I és que mentre que el monarca entrava decidit, la Reina s'entretenia parlant amb un membre de seguretat. 

Els reis, enfadats en una audiència  Gala

Revista Gala

Letícia i Felip, enfadats en una audiència  Gala

Gala

 

Sembla que això no va acabar d'agradar a Felip, que li hauria recriminat que entrés a la sala tard i que, a més a més, s'equivoqués de lloc. Es va situar a la seva dreta quan havia d'estar a l'esquerra, un error de protocol que hauria motivat uns retrets que només la premsa alemanya ha destacat.

Felip i Letícia, enfadats  Gala

 Gala

Letícia canvia de lloc  Gala

 Gala

 

El vídeo que han publicat demostraria aquesta versió, que se sustenta amb una presumpta cara d'enfadada de Letícia, quan se li canvia lleugerament el gest en adonar-se del seu error. Com ho descriu la premsa alemanya? Amb un "vergonyós error davant de les càmeres". 

Letícia, enfadada en una audiència  Gala

 Gala

'Vanitatis' ha parlat amb alguns testimonis, que han restat importància a l'escena. No consideren que el gest de la Reina estigués fora de lloc i fos incorrecte, com diu la revista alemanya. De fet, després d'allò haurien seguit somrients i atents amb tots els convidats. Una nova escena controvertida amb Letícia de protagonista. 

 

Més informació
 

Comentaris (4)
Carme Fa 7 mesos
Trobo que es perd massa temps parlant de la monarquia. No teniu altra feina que fer?
M.Angels Fa 7 mesos
Penso que si, tothom es pot equivocar ara be en aquestes persones no te perdo perque no fan res mes en tot el dia i a mes es la seva feina que paguem tots
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ,,AL FINAL LETICIA TAMBE VOLDRA SE ACABI LA MONARQUIA I TORNAR A VIURE UNA VIDA MES TRANQUILA Fa 7 mesos
SR Con son con se sol dir NADIE ES PERFECTO , i un mal dia el tenin tots i totes , no nomes la Reina Leticia . La putada quel mal dia de la Reina va sortir per la prensa de tot el món es la diferencia a ella no li perdonen tingui un mal dia I NO A DE PARECER PERFECTA A DE SERU . Avegades Leticia deu trobar faltar cuan treballava a LA TV era una simple periorista , si tenia un mal dia no pasaba res .
Són tan estirats, que qualsevol gest que fan grinyola Fa 7 mesos
Doncs a mi la que m'encanta és la dona que s'amaga en un racó de l'habitació (foto 1), com si fos una lladra a punt de ser descoberta degut a la merda d'amagatall en el que s'ha ficat. Tot plegat sembla una peli còmica, quan en realitat és de por.