Letícia, Elionor i Sofia: roba balear rebaixada, vambes blanques i cueta

La família reial continua amb la gira per Mallorca. La premsa no fa més que perseguir-los per preguntar-los sobre el rei Joan Carles, però ni Felip ni Letícia semblen disposats a pronunciar-se al respecte. En comptes d'això, fan veure que no passa res i es passegen per diferents punts de l'illa. L'acte d'aquest matí? Visitar el barri de Son Roca i conèixer un centre socioeducatiu, al qual han acudit en companyia de les seves filles. La princesa Elionor i la infanta Sofia han estat parlant amb alguns dels alumnes del centre, mentre que els pares s'han interessat sobre les tasques que fan. 

D'igual manera que va passar ahir, bona part de la premsa s'ha centrat a analitzar els conjunts estilístics de Letícia, Elionor i Sofia. La gran triomfadora? La monarca, que ha lluït un look perfecte per a l'illa. Vestit llarg en blanc de disseny camiser, de màniga curta i amb calats: d'estrena, com el d'ahir, d'una marca d'Eivissa amb un cost de 150 €. Cinturó i espardenyes, dos dels tocs claus en les seves últimes aparicions. I la sorpresa? Un capazo d'una marca mallorquina batejat amb el seu nom.

Els reis visiten un centre educatiu a Palma de Mallorca   Casa Reial

Els reis visiten un centre educatiu a Palma / Casa Reial

Ha sobtat veure les tres amb cueta, el que demostra que Letícia ha convençut les nenes de la comoditat d'aquest pentinat (el que no s'ha tret durant tota la gira per Espanya). Com han vestit les princeses en aquesta ocasió? Ambdues han escollit la mateixa fórmula: vestit estampat de rebaixes, cueta i vambes blanques. 

El vestit d'Elionor, blanc amb unes flors vermelles ben grans i de màniga francesa amb volants. Es tracta d'un disseny de Sfera, rebaixat a només 11,99 €. Mentrestant, la seva germana petita optava per un vestit de Stradivarius d'estampat de quadre vichy en blanc i negre. El preu? 15,99 €, el que confirma que han escollit marques espanyoles i amb descomptes. La infanta Sofia encara necessitava la crossa, però l'embenat era més petit i sembla que la ferida va progressant. 

La princesa Elionor, a Mallorca   Europa Press

La princesa Elionor, a Mallorca / Europa Press

 
La infanta Sofia, a Mallorca   Europa Press

Europa Press

Una visita que afirmen que serà l'última sortida de les nenes, ja que els pares començaran a visitar les altres illes Balears. 

Més informació
 

Comentaris