La reina Letícia i les filles, de sortida secreta al ballet

La reina Letícia ha tornat a fer una sortida de noies amb les seves filles. La princesa Elionor i la infanta Sofia han acompanyat la mare en una nova escapada cultural sense el rei Felip VI. La monarca ha aconseguit que les filles siguin unes apassionades de la cultura com ella, el que s'evidencia en les nombroses visites al teatre que fan.

Els hi està inculcant un gust pel ballet o les òperes, dues disciplines que aplaudeixen sempre que poden. Aquest cap de setmanes han assistit al ballet de Víctor Ullate, amb la seva obra 'Antígona'. 

Tenir tres membres de la família reial entre els assistents sempre és un motiu d'orgull i encara més si s'apropen a parlar amb els ballarins i ballarines un cop acabada la funció. I és que en aquesta ocasió, Letícia i les nenes van voler tenir un gest amb la plantilla i van baixar a saludar-los al backstage.

La reina Letícia i Elionor  Europa Press

La reina Letícia i la princesa Elionor / Europa Press

 

Van saludar els membres de la companyia i haurien felicitat en persona els directors i coreògrafs, una escena que va permetre que els testimonis veiessin Elionor i Sofia desenvolupant-se amb molta desimboltura. "Correctes, educades, responent les preguntes i preguntant, fins i tot, per qüestions artístiques i tècniques de l'obra", explica la revista 'Semana'.

A Instagram hem pogut veure diverses fotografies de la trobada amb la Reina: "Per tots els que formem part del Víctor Ullate Ballet va ser un honor rebre la Reina Letícia i les seves dues filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, en la que va ser l'última representació d'Antígona a Madrid. Els mestres Víctor Ullate i Eduardo Lao van poder conversar amb elles i agrair-les el seu suport en un dia tan important".

Es tracta d'una sortida privada fora de l'agenda oficial, però que ajuden molt les nenes a preparar-se per les visites d'aquest tipus que hauran de fer quan creixin. 

Més informació
 

Comentaris