Letícia buida l'agenda per ajudar Elionor en el viatge a Catalunya

La reina Letícia ha decidit prendre's aquesta setmana de descans per ajudar la princesa Elionor a preparar-se de cara al viatge oficial a Catalunya. Dilluns vinent aterraran a Barcelona, on està previst que presideixi l'entrega dels premis Princesa de Girona. El clima de tensió que s'hi viu tindria la Casa Reial en alerta màxima, ja que faran tot el possible per evitar que la nena es vegi envoltada en alguna protesta o aldarull públic.

La primera mesura que es va prendre va ser traslladar la cerimònia a Barcelona, tot fugint de l'independentisme latent de Girona. Ara bé, és bastant improbable que sigui ben rebuda a la capital catalana.

Els monarques són conscients que no compten amb el suport dels catalans, un mal rotllo que aquests dies està més accentuat encara -especialment després de la publicació de la sentència-. Un clima que serà radicalment diferent del que van viure a Astúries, on va rebre la nena amb carícies, alabances i tots els honors

La princesa Elionor, en els premis princesa d'Astúries  TVE

La princesa Elionor, en els premis princesa d'Astúries /  TVE

 

Els reis Felip i Letícia donaran suport a la filla, que s'enfronta a un dels moments més complicats del seu 'regnat' com a Princesa. Els pares acaben d'aterrar de Corea, en el marc d'un viatge oficial que va començar al Japó. Ara la monarca s'ha buidat l'agenda, per estar tranquil·la i descansar mentre ajuda la filla a preparar-se. Només assistirà a un acte públic, durant l'entrega del premi internacional Friendship. 

La reina Letícia i Elionor visiten Joan Carles a l'hospital  Europa Press

 Europa Press

Totes les mirades estaran en la filla, encara que no ha transcendit si pronunciarà un altre discurs o no. En cas de fer-ho, com es dirigirà als catalans? Recalcarà la importància de la unitat d'Espanya?

Més informació
 

Comentaris