Letícia buida l'agenda per ajudar Elionor en el viatge a Catalunya

La reina Letícia ha decidit prendre's aquesta setmana de descans per ajudar la princesa Elionor a preparar-se de cara al viatge oficial a Catalunya. Dilluns vinent aterraran a Barcelona, on està previst que presideixi l'entrega dels premis Princesa de Girona. El clima de tensió que s'hi viu tindria la Casa Reial en alerta màxima, ja que faran tot el possible per evitar que la nena es vegi envoltada en alguna protesta o aldarull públic.

La primera mesura que es va prendre va ser traslladar la cerimònia a Barcelona, tot fugint de l'independentisme latent de Girona. Ara bé, és bastant improbable que sigui ben rebuda a la capital catalana.

Els monarques són conscients que no compten amb el suport dels catalans, un mal rotllo que aquests dies està més accentuat encara -especialment després de la publicació de la sentència-. Un clima que serà radicalment diferent del que van viure a Astúries, on va rebre la nena amb carícies, alabances i tots els honors

La princesa Elionor, en els premis princesa d'Astúries  TVE

La princesa Elionor, en els premis princesa d'Astúries /  TVE

 

Els reis Felip i Letícia donaran suport a la filla, que s'enfronta a un dels moments més complicats del seu 'regnat' com a Princesa. Els pares acaben d'aterrar de Corea, en el marc d'un viatge oficial que va començar al Japó. Ara la monarca s'ha buidat l'agenda, per estar tranquil·la i descansar mentre ajuda la filla a preparar-se. Només assistirà a un acte públic, durant l'entrega del premi internacional Friendship. 

La reina Letícia i Elionor visiten Joan Carles a l'hospital  Europa Press

 Europa Press

Totes les mirades estaran en la filla, encara que no ha transcendit si pronunciarà un altre discurs o no. En cas de fer-ho, com es dirigirà als catalans? Recalcarà la importància de la unitat d'Espanya?

Més informació
 

Comentaris (9)
Jo mateixa Fa 1 mes
Que és això de Elionor? Els noms propis no es tradueixen, es diu Leonor. Millor no li catalanitzeu el nom que quan menys coses relacionin als Borbons amb Catalunya i els catalans millor. Va de retroooo
Barrufet emprenyat Fa 1 mes
Fora la merda borbonica de Catalunya Fora l'escoria naziona, Catalunya mai sera monarquica Catalunya no no bol Parasits . SALUT I REPUBLICA CATALANA //*//
Maria Fa 1 mes
Que collons t'he de venir a fer a Catalunya???
Ismael Fa 1 mes
Quin odi porteu a sobre!!!!!!!!
JO Fa 1 mes
No sé què ha de venir a fer aquí. Què es quedin a casa "descansant"!!!!!
Pre Parao Fa 1 mes
Sehur que serà ben rebuda , Si es que no escarmenten aquests borbons
un tipo que vive en Tabarnia Fa 1 mes
la gossa vindra a Catalunya, potser la rebem afusivament
A l'aguait Fa 1 mes
Aquesta nena lo que ha fer és anar a col·legi a aprendre lo que no ha après son pare
explotació infantil Fa 1 mes
Prendre's un descans diu??? de què?? ...de fer ioga potser? i la nena, què no té l'obligació d'anar a escola com les altres nenes de la seva edat per comptes d'haver de treballar? si això ho fessin uns altres pares, segur que els treuen la custòdia!