Pregunten a Elionor què vol ser de gran i Letícia respon de males maneres

La visita dels reis FelipLetícia i les filles al centre d'un projecte social i educatiu de Palma va deixar molts titulars. La premsa rosa va destacar els conjunts estilístics de les nenes, basats en les últimes tendències de moda del moment amb vestits de rebaixes de marques espanyoles. Avui, però, el 'Diario de Mallorca' publica un article que destaca una de les anècdotes més curioses de la jornada.

El centre treballa per promoure la inclusió social de la gent jove de la zona, els que van parlar amb la família reial sobre les seves tasques. Alguns dels alumnes van fer preguntes als reis, com un jove que va interessar-se sobre l'estatura del rei Felip. La pregunta que més ha fet parlar, però? La d'una nena que es va dirigir a la princesa Elionor directament: "Què vols ser de gran?". L'hereva, completament perplexa per la pregunta, s'hauria quedat callada sense saber què respondre. Hauria estat llavors quan Letícia hauria intervingut per salvar-la de contestar amb una resposta fulminant: "El que vol no, el que ha de ser".

 
Alumnes parlen amb la princesa Elionor   Casa Reial

Alumnes parlen amb la princesa Elionor / Casa Reial

Letícia i Elionor parlen amb alguns alumnes   Casa Reial

 Casa Reial

Una resposta contundent de la monarca que sorprèn pel to. Queda clar que Letícia no vol posar en qüestió el futur de la seva filla, marcat per la seva condició d'hereva de la Corona. Hauria estat molt curiós sentir què responia Elionor, el que hauria generat un munt de titulars de ben segur. Caldrà que ens quedem amb l'espontaneïtat de la nena i la seva innocència en preguntar-li això precisament en un moment en el qual el seu futur al capdavant de la Corona està més en perill que mai. 

Més informació
 

Comentaris