La reina Letícia i Elionor, a conjunt per anar a visitar Joan Carles I

Després de la visita en solitari del rei Felip i la infanta Sofia, ara ha estat el torn de Letícia, que ha conduït ella mateixa el cotxe fins a les portes de l'hospital on està ingressat el rei Joan Carles. Ha arribat acompanyada de la princesa Elionor, que ha tornat a parlar davant de les càmeres. És un gest cada vegada més habitual en ella, el que demostra que va avançant en el seu aprenentatge com a hereva de la Corona.

la reina Letícia i Elionor, a l'hospital  Europa Press

La reina Letícia i Elionor, a l'arribada a l'hospital /  Europa Press

Mare i filla arribaven per visitar l'emèrit, que la setmana passada se sotmetia a una operació cardíaca en la qual van implantar-li tres bypass. Segueix recuperant-se, ja que tot evoluciona favorablement segons han anat informant els metges. 

La visita a l'hospital va ser bastant més llarga que les anteriors, potser degut a la tempesta que va caure mentrestant. Sigui com sigui, en sortir van explicar als periodistes congregats que el rei Joan Carles estava molt més xerraire: "Avui ha parlat moltíssim, ens ha explicat moltes coses. Encara no sabem quan li donaran l'alta, però com abans millors. Depèn del que diguin els que entenen d'això".

 
Elionor i Letícia  Europa Press

Europa Press

La reina Letícia i Elionor  Europa Press

 Europa Press

La princesa Elionor, per la seva banda, corroborava l'explicació de la mare: "Està molt animat i amb ganes de tornar a casa". També li han preguntat per la tornada a l'escola, ara que queden menys de quinze dies: "En tinc ganes, sí, com tots els anys".

A cada aparició pública de la Reina i la Princesa, les revistes de moda analitzen com van vestides. En aquesta ocasió han optat per dos looks còmodes, molt casuals. Letícia s'ha decantat per una samarreta blanca a joc amb els pantalons, un conjunt que ha combinat amb una americana blava de teixit texà i unes vambes blanques. La princesa Elionor, per la seva banda, ha combinat una brusa blanca de pics blaus amb uns texans i unes ballarines blaves. 

Més informació
 

Comentaris