Letícia i les filles surten de l'amagatall per anar de compres

S'ha especulat molt sobre les vacances privades dels reis Felip i Letícia. No se sabia res d'ells des que van tornar de Mallorca, el que feia pensar que podrien haver agafat un avió cap a un destí desconegut per passar uns dies en família. En cas de ser descoberts, podrien haver estat molt criticats, per la qual cosa podrien haver-ho fet en secret. Doncs bé, 'Vanitatis' assegura que no han sortit de Madrid en aquests últims dies. Publiquen una foto en exclusiva que demostraria que el passat 27 d'agost, almenys, Letícia i les nenes estaven de compres pel centre de Madrid.

A la foto s'intueix, encara que està desenfocada i és de mala qualitat, la silueta de la Reina i les princeses durant una jornada de compres. L'hauria captat un testimoni, sorprès en veure-les passejar pel carrer Fuencarral sense amagar-se; una zona plena de botigues que haurien escollit per una tarda de noies. Les tres anaven vestides de manera informal i amb la mascareta quirúrgica posada. Letícia, amb una granota beix i vambes blanques, i les nenes amb samarreta i pantaló, amb vambes blanques també. 

 
Letícia, amb eles filles a Mallorca   Europa Press

Letícia, amb les filles a Mallorca / Europa Press

No s'ha filtrat les botigues en les quals van comprar i què van adquirir, però de ben segur que han comprat pensant en el nou curs. Letícia estrenarà l'agenda oficial d'actes aquest dimecres, quan presidirà una reunió amb FEDER. Mentre que les nenes es preparen per a la tornada a l'escola el pròxim dia 8. La infanta Sofia farà un curs 100% presencial, però Elionor farà un 4t d'ESO semipresencial en el qual acudirà a classe només un terç de l'horari setmanal. 

Més informació
 

Comentaris