Letícia, criticada per una preocupació "hipòcrita" per les dones gitanes

Els reis Felip i Letícia continuen amb les reunions telemàtiques. Amb una agenda ben plena, intenten posar el seu granet de sorra durant el confinament a La Zarzuela i demostrar que estan treballant des de la seva posició. Cada dia es reuneixen amb diversos agents implicats, el que ha permès que aquest dimecres els veiéssim parlant amb la seu de l'OMS a Ginebra o amb el ministre de Justícia per analitzar la situació. Abans, però, es posaven en contacte amb diferents confraries per donar-los ànims davant d'una Setmana Santa accidentada. En aquest sentit, la reina Letícia s'interessava pel col·lectiu de les dones gitanes

Des del seu despatx, la Reina ha contactat amb diverses dones representants de fundacions gitanes que li han traslladat les dificultats que tenen la majoria d'elles en una comunitat que es troba dins dels grups més vulnerables. 

 

Han traslladat a Letícia la seva preocupació per la situació de les dones dins de la comunitat gitana en ple confinament, ja que tenen poc accés a la informació i moltes no tenen el nivell educatiu necessari per ajudar els nens amb els deures ara que no poden anar a l'escola. 

La reina Letícia, molt preocupada, els ha traslladat el seu suport i ha afirmat que farà tot el possible per intentar ajudar-les d'alguna manera. Un gest que ha rebut molts aplaudiments per part d'associacions gitanes, encara que això no ha impedit que algunes persones critiquin la Reina per hipòcrita, ja que consideren que mai no s'ha preocupat per aquest col·lectiu. 

Més informació
 

Comentaris