Els trucs de bellesa de Letícia, al descobert: dieta, exercicis...

Que la reina Letícia es cuida fins a l'extenuació sembla bastant clar. Sempre apareix perfecta, amb el maquillatge ideal i un look pensat al detall. La seva envejable figura ha protagonitzat un munt articles, que es pregunten com s'ho farà per mantenir-se així d'estupenda. Doncs bé, ara 'Diez Minutos' publica en portada la llista completa de tots els tractaments que segueix. Des de l'alimentació, fins als exercicis que fa o les cremes que es posa a la cara. S'ha operat? Quins tractaments estètics s'ha fet?

Portada 'Diez Minutos', Letícia secrets de bellesa

'Diez Minutos'

Comencem per la dieta. S'ha parlat un munt sobre la seva obsessió per l'alimentació sana. La monarca hauria intercedit, fins i tot, per modificar el menú de l'escola de les filles per fer-lo més saludable. Però predica amb l'exemple? Això sembla, segons la informació que publica la revista del cor.

Asseguren que és fan de la dieta mediterrània però que també segueix la Perricone. En què consisteix? La base està formada per fruites, amanides, cremes, peix blau i ous. Te verd, fruits vermells, cops d'avena o cacau pur. Tot molt natural, sense cap menjar prefabricat com els congelats ni la brioxeria industrial. No menjaria pa ni prendria cafè o begudes amb gas i sucre, com tampoc vi. Ni llegums ni arròs, i totes les verdures ecològiques. A més a més, optaria per la carn sense elaborar.

 
La reina Letícia amb camisa  Europa Press

 Europa Press

Tenint en compte que cuida tantíssim la dieta, és lògic que també vulgui ajudar-ho d'una bona rutina d'exercici. Diuen que té un entrenador personal que acudiria a La Zarzuela gairebé cada dia. S'entrenarien al gimnàs privat, hauria provat la boxa i faria running diàriament. Però això no és tot, ja que també tindria predilecció per les classes de zumba i el ioga Iyengar.

Tot té 'trampa' en Letícia, que faria servir extensions de pestanyes, s'hauria fet injeccions de vitamines i àcid hialurònic a la cara per rejovenir-la i, fins i tot, faria servir la tècnica del microblending per omplir les celles. I el maquillatge? Tot natural, cosmètica orgànica i xampús sense parabens. Un seguit de truquets per estar sempre ideal. 

Més informació
 

Comentaris