La dieta de la reina Letícia, sana però molt cara

S'ha parlat moltíssim de la dieta que segueix la reina Letícia. Es tracta d'unes indicacions que s'engloben sota el nom de 'Perricone', un tipus de dieta que compagina amb la clàssica mediterrània. Però en què consisteix? Bàsicament té una base formada per fruites, amanides, cremes, peix blau i ous. A més a més, ho compaginaria amb te verd, fruits vermells, cops d'avena o cacau pur. El més important és que tot ha de ser molt natural, sense cap menjar prefabricat, ni congelats ni brioixeria industrial. Sense pa, ni cafè, ni vi o begudes amb gas i sucre. Aconsellen no menjar llegums ni arròs i la carn, sense elaborar.

Fa temps que demostra que dona molta importància a tenir una alimentació sana i equilibrada, el que hauria ensenyat a les seves filles que prediquen amb l'exemple a l'escola -la qual té un menú elaborat per la Reina-. Va ser escollida, de fet, com a ambaixadora especial per a la nutrició de la FAO, l'organització de les nacions unides per a l'alimentació.  

La reina Letícia, durant un discurs a favor de l'alimentació sana  Europa Press

La reina Letícia, durant un discurs a favor de l'alimentació sana /  Europa Press

'Look' s'ha posat en contacte amb Patricia Pérez, dietista que treballa a televisió i col·labora amb Alaska i Mario, per exemple. D'aquesta manera hem pogut saber si la dieta que segueix Letícia és tan saludable com sembla. En primer lloc ha volgut destacar que, efectivament, es tracta d'una molt bona dieta: "Em sembla molt bé". L'únic inconvenient de seguir aquest tipus d'alimentació? El preu, ja que acaba sortint molt cara.

"La Perricone està basada en el salmó, l'aliment que té més omega 3, especialment el salmó salvatge. A mi em sembla molt bé, però el problema és qui menja avui dia salmó de bona qualitat? Poques persones. La majoria en mengen de piscifactoria. El problema és l'elevat preu d'aquest peix", explica.

Es va dir que Letícia esmorza tres ous cada matí, una opció que pot semblar dolenta però que tindria molts beneficis: "Els ous són molt bons perquè tenen un tipus de greix, a més a més de colesterol, que és imprescindible per tenir una bona qualitat hormonal". Això sí, haurien de ser ous ecològics, el que segueix incrementant el preu de la bossa de la compra de Letícia. 

 
La família reial dinant a La Zarzuela  Casa Reial

La família reial dinant a La Zarzuela /  Casa Reial

La seva obsessió pel menjar sa s'hauria tornat a demostrar durant l'acte d'aquest dilluns, quan la Reina s'hauria queixat perquè l'esmorzar que s'oferia durant l'acte tenia brioixos amb mantega i croissants, res de fruita: "Ha preguntat com aquest menjar pot incidir en l'aparició d'alguns tumors i va animar a que a les trobades posteriors hi hagi fruita a la taula". És aquest, doncs, el secret de la seva figura? Fins a on arriba la dèria de Letícia pel menjar sa?

Més informació
 

Comentaris