Letícia, criticada per la seva prepotència a les reunions: “Sóc la Reina”

Els reis Felip i Letícia continuen amb l'agenda ben plena malgrat el confinament. La Casa Reial publica diàriament fotografies de les videotrucades que realitzen amb diferents agents implicats en la lluita contra el coronavirus, una situació excepcional de la qual estan molt pendents. Ha estat durant una d'aquestes reunions que un testimoni ha filtrat la prepotència que hauria demostrat la Reina, la que la deixa en evidència.

"Bon dia. Sóc Letícia, la Reina", una presentació que hauria repetit durant diferents videotrucades. Diversos testimonis deixen clar que el seu to és "molt prepotent": "Té una manera de destacar que és la reina que la deixa en mal lloc".

"Vol deixar clar a l'altra persona amb qui està parlant, el seu poder. Per què no es presenta simplement amb el seu nom?", es pregunten alguns dels interlocutors que ha tingut aquests dies.

La reina Letícia, en una videotrucada   Casa Reial

La reina Letícia, en una videotrucada / Casa Reial

 

Una nova polèmica que envolta a la monarca, que avui rebia també els atacs de Jaime Peñafiel que l'acusa de voler aprofitar-se de la situació per quedar-se amb tot el poder del seu marit: "Vol ser la reina mare. A la Zarzuela només se sent la seva veu i opinió". 

Més informació
 

Comentaris