Feroç atac a la reina Letícia: "És distant, agressiva i mínima en tot"

Màxima d'Holanda és una de les monarques més seguides per la premsa rosa. El seu estil agrada molt, el que la fa protagonista de molts duels d'estil. Però és que també fa gràcia la seva simpatia, tendresa i proximitat. Fa menys d'una setmana se'n va parlar molt perquè va venir amb la seva família a la fira d'Abril. La vam veure ballant vestida de sevillana, el que va deixar tothom bocabadat. 

Va agradar veure la dona del rei Guillem passant-s'ho tan bé, però també va fer pensar... I és que alguns van comparar aquesta imatge amb la fredor de Letícia, a qui és molt difícil imaginar-se-la així.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Queen Máxima (@queen.maxima) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Queen Máxima (@queen.maxima) el

Aquesta comparació ha donat ales a Jaime Peñafiel, fidel detractor de la reina espanyola, que no ha dubtat en aprofitar l'ocasió per deixar-la verda. "Màxima és la reina jove més reina que existeix ara. Ha estat una dona màxima en tot, en naturalitat, bellesa, simpatia... Res a veure amb la que tenim nosaltres. Ja ens hauria agradat tenir a nosaltres una Màxima", diu en exclusiva a 'Look'.

"A Letícia no li agraden les festes populars, encara que és neta d'un taxista. No té sentiment popular. A Màxima l'hem vist ballant amb naturalitat, divertint-se. No amb aquesta actitud tan distant i agressiva que té Letícia. És inevitable comparar-les, no tenen res a veure", prossegueix maliciós.

 
La reina Letícia

Europa Press

A part, també ha criticat que Letícia no tingui relació amb altres reines europees: "No es vol comparar amb cap monarquia europea. No manté relacions amb cap casa reial. Màxima és una dona màxima en tot. Ja hauria d'aprendre Letícia, que és mínima en tot". Una nova excusa que ha motivat Peñafiel per deixar verda Letícia. 

Més informació
 

Comentaris