La reina Letícia reinventa un dels seus pitjors 'looks'

La reina Letícia ha reprès l'agenda oficial, el que ha permès que les revistes de moda tornin a omplir-se d'anàlisis sobre els conjunts estilístics que escull en cada acte.

Aquest matí ha rebut en audiència una representació de la federació de distribuïdors cinematogràfics, abans de reunir-se amb membres d'un fons de beques de la fundació 'Mujeres'.

Quin look ha lluït? La Reina comença l'any repetint vestit: en aquesta ocasió, un dels pitjors conjunts de l'any passat. Van criticar-la molt per culpa d'una faldilla negre de Carolina Herrera amb flors brodades en vermell i blanc. El problema? Que la va combinar amb una capa que no va fer el pes.

La reina Letícia, en una audiència a La Zarzuela   Casa Reial

La reina Letícia, en una audiència a La Zarzuela / Casa Reial

 
La reina Letícia, en una reunió   Casa Reial

 Casa Reial

Per tal de millorar-ho, ara l'ha portat amb una brusa de seda vermella d'Hugo Boss i ha canviat les sabates vermelles per unes botes d'ant negre. El resultat? Molt més afavoridor i menys recarregat. 

La reina Letícia rep audiències   Casa Reial

La reina Letícia rep audiències Casa Reial

Pel que fa a les joies, s'ha posat una de les arracades preferides de la princesa Elionor: unes anelles en or que imiten les canyes de bambú. Haurà convençut la crítica de moda amb aquesta reinvenció?

Més informació
 

Comentaris