La reina Letícia sorprèn amb uns misteriosos blaus a les cames

L'última aparició pública de la reina Letícia ha fet saltar totes les alarmes. Acompanyada del rei Felip, van presidir aquest dijous el ple de la reial acadèmia espanyola. Era el tercer cop que hi estaven al capdavant, però no ha estat l'acte en si el que ha cridat l'atenció... sinó les cames de la monarca.

Per què? Massa musculades? No, sembla que són els braços el que més exercita al gimnàs. En aquesta ocasió, han estat uns misteriosos blaus el que han preocupat. I és que, com dèiem, totes les mirades s'han centrat en els cops que se li veuen a la cama dreta. 

Reina Letícia amb blaus a les cames  Europa Press

Reina Letícia amb blaus a les cames /  Europa Press

No va comentar res al respecte, com és habitual, per la qual cosa no es descarta cap opció. Podria haver estat resultat d'un simple cop, una caiguda, un accident domèstic... Les especulacions tot just comencen.

 

Això no ha impedit que les revistes de moda analitzin el conjunt estilístic que duia, per això. De nou, Letícia va triomfar amb una elecció que ha captivat. Va optar per una camisa blau marí que anava perfecta per a l'estrella de l'outfit, la faldilla. En blau cel, alta de tir i de tall midi. Molt elegant, en part gràcies als complements: un clutch blau fosc i unes sabates a joc d'estampat de serp.

Els reis, en un acte oficial  Europa Press

 Europa Press

Una nova aparició que evidencia que cada detall serà analitzat al detall. 

Més informació
 

Comentaris