Els braços musculats de la reina Letícia, encara més exagerats

Les rutines d'exercici de la reina Letícia criden molt l'atenció. D'un temps ençà que els seus braços hipermusculats acaparen un munt de titulars, i és que és increïble el nivell de tonificació que evidencien. La monarca deu fer uns entrenaments específics molt intensos, tenint en compte la imatge que projecten... El que molts han tornat a pensar durant la seva última aparició pública.

Letícia i Felip 3 Europa Press

 Europa Press

Aquest matí ha acompanyat el rei Felip durant l'acte d'entrega de les beques de 'La Caixa'. En aquesta ocasió, 120 alumnes han rebut l'ajuda per cursar estudis de postgrau a algunes de les millors universitats del món. Després de molts anys celebrant-se a Barcelona, han tornat a fer-ho a Madrid.

Letícia i Felip  Europa Press

Letícia i Felip / Europa Press

Com dèiem, ha tornat a ser Letícia qui més mirades ha acaparat. Bàsicament, pel disseny que ha lluït: una armilla llarga d'estrena en quadradets de tons roses i coll geomètric, sobre una samarreta de tirants del mateix to, igual que els pantalons amples. Tot un encert, molt juvenil i afavoridor, que ha combinat amb unes sabates en nude i una bossa en gris. Pel que fa a les joies, destaquen unes arracades d'or de Tous a joc amb un anell del mateix material.

 
Letícia i Felip 4 Europa Press

 Europa Press

Letícia i Felip 2 Europa Press

 Europa Press

Li espera una setmana plena d'actes, el que ens permetrà veure quins outfits estrena. Es deixarà una milionada com Melania Trump? O optarà per estalviar una mica? Comentarà quelcom sobre la retirada de la vida pública del rei Joan Carles?

Més informació
 

Comentaris