Inesperat gest de la reina Letícia amb una associació catalana

Els reis Felip i Letícia s'han acomiadat de Mallorca amb unes fotografies que evidenciaven la sintonia amb les filles. De blanc i blau 'borbó', tots a conjunt amb un gran somriure com a complement en un racó idíl·lic de l'illa. D'aquesta foto s'ha tornat a destacar el look de la Reina, un vestit blanc i sandàlies noves, però especialment per la bossa que ha lluït.

Es tracta d'una bossa de tela amb l'estampat mallorquí de robes de llengües en blau i blanc que l'ha acompanyat en dues ocasions durant aquest viatge familiar a les Balears. 'El Español' ha volgut investigar sobre la seva procedència, el que ha fet que se sàpiga que és un complement solidari. Es diuen bosses FQ, producte d'una entitat que destina els ingressos a la investigació per la fibrosi quística. Qui hi ha darrere? L'associació catalana de fibrosi quística. 

Els reis posen davant dels fotògrafs a Mallorca  Europa Press

Els reis s'acomiaden de Mallorca /  Europa Press

Els reis s'acomiaden de Mallorca  Europa Press
Els reis marxen de Mallorca  Europa Press

 Europa Press  

 

La reina Letícia mostra el seu suport, així, als malalts d'aquesta malaltia i les entitats que fan tot el possible per tenir-ne cura. El mitjà ha contactat amb una de les responsables de producció de les bosses, que ha assegurat que els membres de l'associació estan molt sorpresos amb el gest de la Reina, però també molt emocionats: "El més important de tot això no és la bossa en si, sinó que es conegui de veritat una malaltia degenerativa hereditària que no té cura i que afecta molts nens. Una bossa que es ven, una pastilla que ajuda".

 

Les bosses no tenen preu, es regalen a tot aquell que faci una donació anònima de més de 20 euros a la seva pàgina web: "Els beneficis van íntegrament a l'associació, la investigació i la millora de les unitats d'aquesta malaltia en els hospitals de la Vall d'Hebrón, Sant Joan de Déu i Sabadell".

Felip, Letizia i les infantes a la Casa Museu Son Marroig

Europa Press

O bé Letícia ha fet una donació o algú proper a ella ho ha fet i li ha regalat la bossa perquè en faci promoció. Sigui com sigui, destacar el gest solidari de la monarca.

Més informació
 

Comentaris (1)
Jo mateix Fa 6 mesos
Aquesta xoni conseguirà el que no ha aconseguit la democràcia , arruïnar i ensorrar els putus borbons i la monarquia sencera . Anims Leti !!