La reina Letícia ja té la seva Barbie: s'assembla a ella?

La reina Letícia és una de les monarques més seguides d'Europa. El seu estil acapara titulars d'arreu, el que l'ajuda a ser considerada com una de les millors vestides. El seu vestidor és més que envejable, ja que hi conté vestits de marques de primera línia. Jaquetes, sabates, joies... Sempre tot en conjunt, amb ganes d'enlluernar.

La seva fama és internacional, el que ha motivat una marca a crear una Barbie inspirada en ella. No és el primer cop que ho fan, per això, ja que el 2015 van sorprendre amb una imitació de Letícia. Ara, però, el model ha cridat molta més atenció. L'AFD Group es dedica a realitzar petites reproduccions de les famoses de moda, entre les quals ara han seleccionat Letícia. La nina té molta similitud amb ella, realment, el que ha envoltat d'encara més expectació la creació de la mini Letícia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Queen Letizia (@reinaletiziaofficial) el

En aquesta ocasió han optat per vestir-la amb una recreació d'un dels looks més aclamats de la monarca. Parlem d'un Hugo Boss que va lluir el juliol de l'any passat, durant la inauguració dels cursos d'estiu de música de la fundació princesa d'Astúries. 

Un vestit texà que va encantar: de màniga llarga, amb botons i un cinturó tricolor molt encertat. La nina vesteix un disseny pràcticament igual, el que fa que tingui encara més gràcia.

 

 

La cara de la nina copia fins a l'extrem els detalls més característics de Letícia: des de la forma de la cara, les marques d'expressió, el color i forma dels ulls, les pestanyes, el nas... Tot un èxit que ja està tenint molta repercussió a la xarxa.

Més informació
 

Comentaris