L’àvia de la reina Letícia, sense vergonya en una entrevista molt sucosa

La reina Letícia sempre ha tingut bones paraules cap a la seva àvia asturiana. Menchu Álvarez ha estat una periodista ben coneguda en la seva terra, encara que des del compromís de la seva neta amb el príncep Felip que tothom la relaciona amb ella. Avui celebra el seu 92è aniversari, per la qual cosa ha cedit a concedir una entrevista a 'La Razón' parlant sobre la seva rutina.

"El meu aniversari serà un dia normal. Ja m'han felicitat tots i m'han fet tots els regals a Madrid, on vam passar la nit de Nadal i Cap d'Any. Encarregaré per telèfon el meu pastís de xocolata al forn, sóc llaminera. Bufaré 11 espelmes perquè és la suma dels anys que faig", explica.

L'àvia de la Reina és una dona independent que gaudeix d'un bon estat de salut malgrat l'edat avançada: "És preciós complir aquesta quantitat d'anys i a més a més en bones condicions. És cert que he perdut una mica de mobilitat i a vegades perdo l'agilitat amb les paraules, però de seguida trobo alguna que em serveix. Hi ha dies que gairebé no parlo, només amb el meu fill que em truca diàriament". 

Letícia, pendent de la seva àvia Henar   Europa Press

Letícia, pendent de la seva àvia Menchu / Europa Press

 

Durant l'entrevista deixa clar en diverses ocasions que el seu fill, el pare de Letícia, està molt a sobre seu. Ara bé, no sempre li fa cas: "Segueixo fumant perquè m'agrada. M'agrada i fumo. Ho he intentat deixar perquè el meu fill m'esbronca. Fixa't on arribo a vegades que si està el meu fill, fumo d'amagat, que és increïble. Un dia em vaig posar el màxim de vuit cigarretes al dia, però no sempre hi faig cas".

El seu desig? Que tota la família sigui feliç: "Que els meus fills, nets i besnetes trobin el camí que vulguin trobar. Només vull la felicitat dels meus. La meva família està molt pendent de mi, massa diria jo, perquè sóc molt independent. Sempre ho he estat i encara puc seguir sent-ho". Es considera l'abuelina de les seves besnetes: la princesa Elionor, la infanta Sofia, la filla de Telma i la d'Érika. Una entrevista que dona peu a d'altres a prendre lloc a la cua per poder parlar amb ella i aconseguir més secrets de l'àvia de Letícia. 

Més informació
 

Comentaris