L’àvia de Letícia rep un homenatge… i ella passa d’anar-hi

La reina Letícia ha hagut d'avantposar la feina a la família. Aquest dissabte serà un dia molt important per a la seva àvia paterna, Menchu Álvarez, que rep un homenatge molt especial a Astúries. La mítica locutora de ràdio recollirà el premi d'honor que concedeix una associació de la regió... però sense la companyia de la seva estimada neta.

Diversos membres de la família celebraran aquest premi amb ella, però de ben segur que troba a faltar Letícia. I és que la Reina sempre ha estat molt unida a la seva àvia, però en aquesta ocasió haurà de fallar.

Letícia, amb l'àvia i la infanta Sofia

Letícia, amb l'àvia i la infanta Sofia / Europa Press

Per què? El problema és l'agenda de la Casa Reial, que li ha assignat un acte justament dissabte que comença a la mateixa hora que l'acte de l'àvia. No pot estar a dos llocs alhora, com és lògic, per la qual cosa ha hagut d'escollir... O han escollit per ella.

Sigui com sigui, la Zarzuela ha confirmat que Letícia presidirà la final de la copa de la Reina de futbol femení, que enfronta l'Atlético de Madrid i la Reial Societat i que es juga a Granada. 

Aquest cop s'haurà de saltar la seva regla de no treballar el cap de setmana, i és que ens trobem en un partit molt important del futbol femení que compta amb la seva presència. 

 
Letícia futbol femení  RFEF

Letícia, amb les noies de la selecció espanyola de la SUB-17 / RFEF

De ben segur que l'àvia la troba a faltar, però que entén perfectament que no pugui faltar a aquesta cita. Quan les tornarem a veure juntes?

Més informació
 

Comentaris