Letícia, protagonista inesperada a Auschwitz pel seu 'look'

Els reis Felip i Letícia s'han sumat a la llarga llista de monarques europeus que han acudit a la commemoració del 75è aniversari de l'alliberament del camp de concentració d'Auschwitz. Vestits del dol rigorós, abrigats i molt seriosos. Un guia els ha acompanyat pel museu i les diferents parts del recinte, una visita duríssima que els fa adonar-se de l'horror que es va viure dins d'aquelles parets. 

La Reina ha optat per un conjunt que seguia el protocol exigit: completament negre, amb els cabells mig tapats per una diadema en forma d'adorn de cap. El conjunt estilístic que duia no havia de cridar l'atenció, per la qual cosa ha optat per un look senzill format per un abric fosc a joc d'uns pantalons negres. Els complements? També en negre.

Els reis Felip i Letícia, durant l'homenatge al camp d'Auschwitz   Casa Reial

Els reis Felip i Letícia, durant l'homenatge al camp d'Auschwitz / Casa Reial

Els reis, a Auschwitz   Casa Reial

 Casa Reial

No ha pogut evitar, però, que les revistes de moda parlin sobre la seva diadema. No és habitual veure-la amb barrets ni accessoris als cabells, per la qual cosa sempre sorprèn veure-la amb un. Si ha dut diadema en aquesta ocasió, però, és perquè el protocol d'aquest acte demanava a les convidades que es tapessin el cap. Mentre que altres reines duien barrets, ella preferia una opció intermèdia entre el barret i l'adorn de cap: una diadema que ha dut d'una manera molt original.

 
Felip i Letícia, a Auschwitz  Casa Reial

 Casa Reial

Els reis, a l'homenatge d'Auschwitz   Casa Reial

 Casa Reial

És per això que no ha pogut evitar acaparar titulars pel seu outfit, que no ha tret mèrit a l'homenatge. Aquesta era la primera vegada que els monarques acudien al camp de concentració, un lloc on sí que havien anat els reis emèrits fa uns anys. D'igual manera que van fer ells, Felip i Letícia van deixar una corona de flors i unes espelmes en record a les víctimes de l'extermini nazi. 

 

Més informació
 

Comentaris