El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les luxoses vacances de Vicky Martín Berrocal, a l’hotel més car del món
  • CA

Vicky Martín Berrocal s’ha allunyat de les processons andaluses de Setmana Santa i ha gaudit d’uns dies de vacances a Dubai. Acompanyada del seu nou xicot, estan esprement al màxim aquests dies lliures a l’hotel més car del món

 

L’exitós empresari portuguès, Joao Viegas, ha conquistat la dissenyadora; que no para de dedicar-li un missatge romàntic rere un altre. Com una parella d’adolescents, han posat rumb fins als Emirats Àrabs durant unes luxoses vacances. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y hoy quiero ser yo la que hable de ti… Gracias amor por aparecer en mi vida y darle sentido a todo. Gracias por quererme de la forma más sana que se puede. Gracias por enseñarme lo que es amar sin miedos. Gracias por hacerme ver que el amor se demuestra con hechos y no con palabras. Gracias por tantas risas, tanta complicidad y tanta verdad… Esto nuestro, es Amor… UN AMOR SANO Y ENTERO. Eres tú… y yo te quierooooooooo

Una publicación compartida de Vicky Martín Berrocal (@vickymartinberrocal) el

 

S’estan allotjant al Burj Al Arab, considerat com l’hotel més car del món. La seva oferta d’habitacions és molt variada, però el preu de la més senzilla no baixa dels 1.300 € al dia… fins als 9.700 € la nit. El hall és impressionant, així com els lavabos recarregats, les precioses habitacions amb vistes al mar o la piscina infinita. L’hotel és tan espectacular que compta, fins i tot, amb un parc d’atraccions propi.

 

L'habitació de l'hotel
L’habitació de l’hotel | @BurjAlArab
El lavabo
El lavabo | @BurjAlArab
La piscina
La piscina | @BurjAlArab

 

Berrocal està omplint Instagram de fotografies d’aquest luxós viatge, el que està gaudint al màxim. Han menjat els plats típics, han passejat per les botigues de marca més exclusives, han visitat algun dels racons més turístics… Fins i tot s’ha vestit amb el vel tradicional.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A B U D H A B I #emirates

Una publicación compartida de Vicky Martín Berrocal (@vickymartinberrocal) el

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mezquita Sheikh Zayed La más grande de los E.A.U. y la 15 del mundo #abudhabi Sin palabras…

Una publicación compartida de Vicky Martín Berrocal (@vickymartinberrocal) el

 

Un viatge que els ha deixat sense paraules, que de ben segur que repeteixen.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa