Les luxoses vacances de Cristiano Ronaldo i Georgina: més de 20.000 € en només 3 dies

La Setmana Santa dels famosos ha estat, en general, d'allò més luxosa. Hem vist les filles bessones de Julio Iglesias en un hotel de Mònaco que els ha costat una milionada, mentre que Vicky Martin Berrocal s'allotjava a l'hotel més car del món. Però ara ha sortit a la llum l'exagerada factura de les vacances d'una parella molt adinerada... Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez

 

 

Quin destí han escollit? Les platges de Dubrovnik, un dels paradisos de Croàcia. S'hi han estat només tres dies, però el que s'han arribat a gastar és espectacular. 'El Español' ha tingut accés a les despeses més importants, les que evidencien que s'han deixat l'escandalosa xifra de 20.000 €

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

 

 

En què s'ho han gastat? Primer de tot, cal sumar el cost de viatjar-hi des de Milà en el jet privat. I a això, tota la seguretat i els transports pel país (bàsicament, el lloguer d'una furgoneta negra amb els vidres tintats i totes les llanxes que han agafat). Ara bé, el més car ha estat l'hotel... i és que han escollit una villa privada impressionant que costa 7.000 € per nit. 

 

 

El Sherezade és un luxós palau de pedra blanca amb vistes al mar, col·locat estratègicament a sobre d'un penya-segat. Amb totes les comoditats imaginables, compta amb cinc habitacions i cinc lavabos, un saló immens, cuina i estudi, piscina, platja privada, jacuzzi, jardí i personal de servei. En total, 4.200 metres quadrats en tres plantes. Espectacular.

 

 
La façana de l'hotel
La façana de l'hotel | Sheherezade

 

 

 

 

La parella no podia trobar un escenari més ideal pels seus romàntics dies de vacances. El complement perfecte? Dinar i sopar als millors -i més cars- restaurants de la zona. De fet, els van veure en un restaurant que compta amb una estrella Michelin i que ofereix les millors vistes a la muralla de la ciutat per 118 € el menú.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

 

 

La parella ha gaudit d'uns dies luxosos en un destí privilegiat. Quin serà la seva següent escapada?

 

 
 

Comentaris