Les filles adolescents de Julio Iglesias, a un espectacular hotel de 20.000 € la nit

Cristina i Victoria són dues de les filles més desconegudes de Julio Iglesias. El cantant i la seva dona Miranda Rijnsburger van ser pares d'aquesta parella de bessones fa 17 anys, les qui ara estan gaudint del patrimoni familiar. La Setmana Santa és una de les millors èpoques per fer un viatget, el que sembla que també elles tenen interioritzat. Els seus Instagram evidencien que viuen una vida plena de luxes, el que no han deixat de banda durant les vacances.

 

On han anat? El destí ho diu tot: Mónaco. En aquest paradís financer estan allotjades durant aquests dies de descans, el que s'adapta perfectament al seu alt nivell de vida. 'El Español' les ha caçat gaudint de restaurants cars i de compres a botiges de marca, però això no és tot... i és que han escollit un dels millors hotels de Montecarlo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Cristina (@cristinaiglesiasr) el

 

L'hotel Hermitage, d'estil clàssic i amb totes les comoditats imaginables, és molt més que un palau. Declarat com a monument històric, el van reconvertir en un complex de 5 estrelles d'un preu molt elevat. Només cal dir que el hall està presidit per una cúpula impressionant dissenyada pel creador de la Torre Eiffel, tot un luxe. Salons de te, spa, gimnàs, terrasses, habitacions immenses d'estil rococó... I tot, just davant del port de Montecarlo.

 

Les habitacions tenen un preu escandalós que oscil·la entre els 500 € la nit la més senzilla, fins a la suite de 20.000 € per dia. Un escàndol que, certament, no és apte per totes les butxaques...

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Hôtel Hermitage Monte-Carlo (@hotelhermitagemc) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Hôtel Hermitage Monte-Carlo (@hotelhermitagemc) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de J A K O B (@jaakobw) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Tracey Chang (@cuixitracey) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Tracey Chang (@cuixitracey) el

 

Dues adolescents amb una vida de somni, amb unes vacances de luxe. 

 

 

Comentaris