Leo Messi i Antonela, luxoses vacances a les millors platges del Carib

Leo Messi i Antonela Roccuzzo han engegat les vacances lluny de casa. Acompanyats dels seus tres fills, han fet les maletes... que han omplert de banyadors. El Carib sembla que ha tornat a conquistar-los, ja que han escollit les seves platges paradisíaques d'aigua cristal·lina per desconnectar aquest estiu. 

Ha estat l'empresària qui ha publicat les primeres fotos d'aquestes vacances estiuenques: a la platja en família i ben somrients: "Al paradís amb ells", ha escrit acompanyant una tendra imatge del matrimoni abraçant els tres petits. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En el paraíso con ellos

Una publicación compartida de Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) el

Thiago, de sis anys, Mateo, de quatre i el petit Ciro d'un anyet estan aprofitant les vacances escolars per gaudir dels pares, que haurien escollit el Carib per descansar.

La premsa argentina assegura que van arribar dissabte passat, data que haurien escollit per començar a gaudir del sol i les platges de somni. Són moltes les amigues d'Antonela que han aplaudit l'estampa familiar, encara que la foto que més comentaris ha rebut ha estat la següent que ha publicat: una en la qual se la veu a ella sola a la platja, amb un biquini molt afavoridor que l'ajuda a fer gala de bona figura.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) el

Quin serà el seu següent destí? Publicaran més fotografies? Queda per veure si tornen a passar uns dies al iot amb alguns companys del Barça, de moment cadascú gaudeix a una platja diferent. 

Més informació
 

Comentaris