El xicot de Laura Matamoros, a cops en una baralla al seu restaurant

Laura Matamoros i el seu xicot Benji Aparicio no passen pel seu millor moment. L'hostaler ha hagut de tancar el seu restaurant durant uns quants mesos per culpa de la crisi del coronavirus, una situació molt preocupant que semblava que començava a deixar enrere gràcies a poder reobrir fa uns dies. El problema? Que avui és notícia per haver protagonitzat una baralla enmig del carrer que el fa quedar molt malament.

La filla de Kiko Matamoros l'ha volgut defensar a 'Sálvame', però la seva imatge ja ha quedat tacada per aquest incident. Però què ha passat? La culpable de tot plegat, segons la parella, és una veïna que viu a prop del restaurant de Benji. La dona hauria entrat al local moltes vegades cridant i generant escàndol, fins i tot llançant cubells plens d'aigua als clients sense cap argument aparent. Segons Laura, la dona "té un problema" i els deixa en ridícul constantment.

 

Tot ha empitjorat aquesta setmana, quan la policia va haver d'intervenir enmig d'una forta discussió entre aquesta dona i Benji: "Estàvem sopant amb uns amics en el restaurant per celebrar que el podíem tornar a obrir. La veïna aquesta va seure a la part del bar amb un grup de gent i quan els hi vam dir que no podíem servir més copes, van enfadar-se. Un dels nois del grup va insultar i faltar al respecte a la nostra cambrera, van pujar al pis d'aquesta veïna i van començar a tirar cubells d'aigua a una altra clienta. Enfadada, com és lògic, aquesta dona va trucar la policia".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amor sin filtros ♥️🥁🍾

Una publicación compartida de Benji👊 Aparicio (@benjiaparicio) el

 

L'escena va complicar-se encara més, ja que Benji estava tan enfadat que no va poder evitar fer un fort cop a l'amic de la veïna que ho havia començat tot. Una agressió que podria tenir conseqüències: "El problema només el tenim amb la veïna en qüestió. Ara bé, van ser els seus amics els que la van fer grossa. De moment estem en tràmits de denunciar aquesta senyora, perquè són atacs constants". Un autèntic malson que provoca molt mala publicitat del restaurant. 

Més informació
 

Comentaris