Laura Fa confessa entre llàgrimes que va tenir càncer de tiroide

L'enfrontament entre Kiko Matamoros Laura Fa segueix encenent el plató de 'Sálvame'. Tot començava la setmana passada, quan la periodista catalana li deia que no es creia tot el que estava explicant sobre el tumor de bufeta que l'ha portat a quiròfan. El col·laborador venia la història com un autèntic drama, una situació de vida i mort. Ara bé, Laura Fa veia algunes coses estranyes en el seu testimoni i deixava caure que Matamoros podia estar exagerant per vendre més revistes. El col·laborador no es va prendre gens bé aquesta insinuació, el que va derivar en una baralla monumental.

El resultat de tot plegat? Un ultimàtum de Kiko, que exigia al programa que acomiadessin Laura si volien que ell tornés a treballar. Va demanar el seu cap, bàsicament, un gest que va motivar a la direcció del programa per convidar-la a ella perquè donés la seva versió dels fets.

Kiko Matamoros i Laura Fa  Telecinco

Kiko Matamoros i Laura Fa / Telecinco

Doncs bé, aquest dimarts era el dia. Laura Fa va deixar momentàniament les seves vacances a la Costa Brava per acudir al plató i exposar el seu punt de vista. Una aparició que va acabar en llàgrimes... I és que sembla que Laura Fa tenia motius de sobre per sospitar de les exageracions de Matamoros: ella també ha patit càncer. La notícia era tota una bomba. Completament destrossada i feta un mar de llàgrimes, va acabar confessant que si sabia tant del càncer, era perquè ella mateixa l'havia viscut. En el seu cas, va ser un de tiroides que va patir quan només tenia 28 anys.

"Vaig tenir un càncer de tiroides fa molts anys... Si en parlo, ha de ser en positiu. Quan m'ho van detectar, només podia pensar en els meus pares i ara en els meus fills. Fins llavors no sabia ni que existia aquest tipus de càncer. Per mi és difícil perquè sé que la meva mare està veient la televisió", deia visiblement emocionada.

Laura Fa plora a 'Sálvame'  Telecinco

Laura Fa plora a 'Sálvame' /  Telecinco

 

Sembla que Laura ja ho havia explicat al seu cercle més íntim tres anys enrere, tal com va confessar Lydia Lozano: "M'ho va dir un dia a la una de la matinada". Ho va deixar per escrit en un llibre, encara que molts companys de 'Sálvame' no ho sabien i van escoltar molt atentament la història. 

Carlota Corredera i Laura Fa  Telecinco

Telecinco

Laura Fa està vivint unes setmanes molt complicades com a conseqüència d'aquest enfrontament amb Matamoros. Totes les mirades se centren en el col·laborador, que haurà d'acceptar treballar amb ella o optar per prendre la mesura desesperada d'abandonar la feina per no coincidir-hi. El temps ho dirà. 

Més informació
 

Comentaris