El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Escanes: “Vaig ser independentista i vaig anar a manifestacions, però no s’han fet les coses bé”
  • CA

Laura Escanes mai no ha volgut parlar sobre política ni posicionar-se públicament. Sempre ha assegurat que no entén d’aquest tema i que no volia ficar-se en un jardí així, encara que finalment ha decidit respondre una pregunta al respecte. Ho ha fet ben conscient que la seva resposta es faria viral ràpidament i que tothom voldria opinar. I és que, vulgui o no, genera molt interès saber què vota. 

 

La jove influencer es troba centrada en el seu embaràs, però no per això es queda reclosa a casa. Va superant a poc a poc els malestars del primer trimestre de gestació, el que li permet seguir al capdavant d’alguns actes publicitaris. La catana, per exemple, ha estat escollida com a la nova imatge d’una coneguda marca d’ulleres, per la qual cosa ha acudit a una presentació que s’ha omplert de premsa.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

 

Entre ells, hi havia un periodista d’El Mundo, que ha aconseguit que la dona de Risto Mejide confessi què pensa sobre l’independentisme català. El resultat? Més que sorprenent. I és que ha assegurat que abans estava a favor de la independència: “Em ficaré en un jardí… Però, sí, jo vaig ser independentista i vaig anar a manifestacions”.

 

Ara bé, sembla que ha canviat d’opinió. Per què? “Crec que tal com s’han portat les coses, no s’ha fet bé. Des del meu punt de vista. Des de fa molt de temps, he canviat pels polítics”. Unes declaracions que incrementen, encara més, l’interès.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

 

A part d’això, Escanes també ha volgut parlar sobre el seu embaràs. A finals de setembre està previst que donin la benvinguda a la seva filla, una nena a qui anomenaran Roma. Afirma que segurament donarà llum a Barcelona, tenint en compte que allà és on tenen la família.

 

Un dels dubtes que envolten el seu naixement és, precisament, com ho anunciaran a la xarxa. Tenen previst ensenyar-la? O faran com amb el primer fill de Risto i la mostraran només d’esquenes perquè no sigui reconeixible? “No crec que l’ensenyem a la xarxa. No l’exposarem. El màxim que pugui protegir-la d’aquest món, crec que serà millor. Quan sigui gran, que ella decideixi”. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

 

Laura Escanes, sincera i amb ganes de parlar; la versió preferida dels mitjans de comunicació. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa