L'habitació de la filla d'Escanes i Risto, 2.300 € només en decoració

Laura Escanes i Risto Mejide es preparen per a la imminent arribada de la seva primera filla en comú. Només queda un mes per la data prevista pel seu naixement, per la qual cosa el matrimoni s'ha posat les piles per deixar enllestida l'habitació de la petita. La jove influencer explicava que han adaptat el seu vestidor a la saleta on dormirà Roma, una nena molt desitjada que està protagonitzant la gran majoria de les seves publicacions des de la panxa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy de blanco 

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Van fer les delícies dels seus seguidors en compartir les primeres fotos de l'habitació, que permetia veure quins detallets han comprat ja i com han organitzat la sala. A l'eix central, el bressol blanc que acapara totes les mirades. Molt de lloc d'emmagatzematge, un munt de peluixos i els primers vestidets. 

El vídeo ha generat moltíssims comentaris, envoltant-se d'una expectació immensa. Què ha provocat això? Que 'El Español' hagi fet números per calcular quan ha costat la decoració que han escollit. Una xifra aproximada, sí, ja que no tots els objectes són de la mateixa marca. Això sí, que hagin tornat a confiar en la casa de decoració que va moblar el seu pis ha fet fàcil comprovar els preus que comparteix el mitjà.

El més car? El bressol, en color blanc i amb els costats rodonets. Una tela molt fina com a complement i uns quants peluixos, en una peça que els ha costat 649 €. I d'aquí, a les dues còmodes que ompliran amb la roba de la nena que els haurien costat 530 € més. Per tal d'estar còmodes mentre tenen en braços la nena, s'han gastat 375 € en una butaca balancí en color rosa salmó. Al seu costat, un llum de peu que es ven per 139 €. 

A sobre de la còmoda també han posat un llum, el qual hauria costat 79 €. Al seu costat? Un peluix d'elegant de 19,95 € a sota del mirall rodó de moda fet de fibres naturals (145 € més). Han comprat un munt de cistells organitzadors, valorades entre 5,99 € i 11,95 € cadascuna. Encara que n'han posat una de més treballada formant rombes que val 79,95 €. Per 10 € menys d'aquesta última, s'haurien fet amb un puf en forma d'ovella.

Habitació filla Escanes  Instagram

@lauraescanes

 

Han posat diverses estanteries per anar col·locant detallets de tota mena i una amb sis compartiments quadrats que costa 99 €. Des d'un rellotge de fusta (29,95 €) fins a una escala per posar robeta del bebé (190 €) o una catifa de pèl blanca. No s'ha descobert el preu de tots els elements que falten, amb la qual cosa la xifra encara és superior. Però, fins al que se sap, la parella s'hauria gastat 2.269 € només en decoració.

Volen gastar-se el que calgui en la comoditat de la seva filla. Un gest que els seguidors aplaudeixen, encara que alguns detractors creuen que és abusiu. Un debat que s'encén a la xarxa però que només té un resultat: la felicitat d'una família que compta els dies per créixer. 

Més informació
 

Comentaris