Laura Escanes i Risto ja són pares: neix la seva filla Roma

Laura Escanes i Risto Mejide han donat la benvinguda a la seva primera filla en comú, una nena a qui han anomenat Roma. El matrimoni és un dels més mediàtics dels últims temps, el que ha provocat que estiguessin envoltats d'un munt d'expectació mediàtica des que anunciessin que estaven esperant un fill.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⌛️⏳

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

La jove influencer es converteix en mare per primer cop als 23 anys, després d'un embaràs que ha compartit amb els seus seguidors. Han mostrat com han decorat l'habitació de la nena, quin cotxet li han comprat, quins llibres sobre maternitat han llegit, quines cremes per a les estries s'ha posat... Una retransmissió que finalitza amb l'esperat naixement de la petita, que ha arribat al món aquest dimecres dia 2 a la nit.

Així ho han confirmat aquesta matinada, amb dues imatges als seus respectius Instagrams en el qual han confirmat la notícia: "Ja ets aquí! Roma, 02/10/19, 23:52 h, 3,55 kg".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya estás aquí 🖤

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Per Risto suposa la segona filla, després de Julio, nascut de la seva relació amb la presentadora Ruth Jiménez."Els teus primers números", escrivia, tot adjuntant les mateixes xifres que la seva dona. Dia de naixement, hora i pes.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tus primeros números. #BienvenidaRoma

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

De moment no han publicat cap fotografia de la nena ni han donat cap detall sobre el part, en ser tot molt recent. Això sí, Risto ha publicat un parell de vídeos en els quals agraeix tots els missatges de felicitació i estima que estan rebent: "Només passar un minut per aquí per donar-vos les gràcies per l'estima que ens esteu enviant, pels Whatsapps i missatges. Ens esteu desbordant. Moltíssimes gràcies. La mare i la filla estan perfectament i estem molt feliços, com us podeu imaginar".

Risto Mejide agraeix les felicitacions que han rebut : Instagram

Risto Mejide agraeix les felicitacions que han rebut / Instagram

Ara cal gaudir de la petita i gaudir amb les felicitacions. 

Més informació
 

Comentaris