Laura Escanes i Risto mostren l'espectacular habitació de la filla

Ja no queda res. Laura Escanes i Risto Mejide estan a punt de donar la benvinguda a la seva primera filla en comú, una nena molt desitjada que naixerà a finals de setembre. La jove influencer ha anat compartint l'evolució de l'embaràs a la xarxa, el que té entusiasmats tots els seus seguidors. Ha parlat sobre els seus símptomes, ha ensenyat els llibres de maternitat que ha llegit, ha ensenyat les cremes antiestries que està fent servir... Però el que més s'esperava era veure com havien decorat l'habitació de Roma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#33weekspregnant

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Escanes està ja de 33 setmanes, amb la qual cosa queda poc més d'un mes perquè doni a llum a la petita. Ja ho tenen tot a punt, tal com mostra diàriament a Instagram. Han adaptat el seu vestidor perquè sigui l'habitació del bebè, el que ha suposat setmanes d'obres, canvis i decoració perquè quedi tot perfecte.

 

I, efectivament, la sala ha quedat espectacular. Tota pintada de blanc, amb una paret amb grans rodones en dauradet. Tons neutres i un munt de detalls com peluixos d'animals, llums en forma d'estrella i cistells de vímet. No falta detall en una habitació preciosa, amb un munt d'espai d'emmagatzematge i un bressol blanc molt delicat que acapara totes les mirades. Desplaça la imatge per veure, al final, un vídeo en el qual es veu tots els racons de l'habitació.

"Us ensenyo alguns detalls de l'habitació de Roma. Aviat us gravaré un vídeo i us ensenyaré tot en detall (i algunes coses noves que hi hem col·locat) però no puc estar més emocionada d'anar preparant el niu de la petita. No pot ser més maca, veritat?", escrivia orgullosa.

Habitació filla Escanes  Instagram

 Instagram

Més informació
 

Comentaris