Laura Escanes parodia l'àudio que la va envoltar de polèmica

Laura Escanes està sent una de les influencers més actives durant aquest confinament. La jove catalana és conscient que els seus seguidors necessiten material per entretenir-se, per la qual cosa està compartint rutines d'exercici, receptes, recomanacions de sèries i pel·lícules... L'últim gest que ha tingut amb els seus fans és crear-se Tik Tok, l'aplicació de moda. Es tracta d'un espai en el qual pots compartir vídeos ballant o parodiant alguns temes.

Ella també ha volgut provar sort en aquest nou món. Com s'ha estrenat? Amb un vídeo que l'està fent tocar el cel. Ha triomfat un munt gràcies al seu sentit de l'humor, i és que ha sorprès molt amb l'elecció que ha fet.

 

Fa tres anys va filtrar-se un presumpte àudio seu en el qual escridassava i insultava d'una manera molt desagradable. Ara recupera aquella polèmica i se la pren amb molt d'humor, parodiant-la mentre es fica en el paper. Apareix en el vídeo amb cara d'enfadada i una veu molt peculiar, el que ajudava a fer-ho més realista.

Una elecció que ha demostrat que té molt sentit de l'humor i que sap donar la volta a les situacions complicades. Ha rebut milers de comentaris, entre ells molts aplaudiments. 

Més informació
 

Comentaris