Laura Escanes comparteix tres fotos molt íntimes del part

Laura Escanes i Risto Mejide estan vivint en un núvol. El matrimoni ha donat la benvinguda a la seva primera filla en comú, de qui ja gaudeixen a casa després del parell de dies protocol·laris a l'hospital de Barcelona. 

El part va anar molt bé, sense complicacions i amb la petita Roma perfecta de salut. Des de llavors han omplert la xarxa amb fotografies de la petita, tot i que mantenen la promesa de no ensenyar la seva cara. El que estan fent, sobretot? Reconèixer que pràcticament no dormen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pues la verdad es que no estamos nada cansazzzZzzZzzZzzz #bienvenidaRoma

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

De mica en mica s'aniran acostumant a aquesta nova rutina, de la qual volen anar explicant més detalls. La primera a fer-ho ha estat Escanes, que ha publicat tres fotografies sobre el moment del part.

S'ha obert com mai en compartir aquestes tres instantànies. Primer de tot, un primer pla d'ella mateixa mentre tenia contraccions: "Foto 1 de quan Risto em va dir "què guapa que estàs. Deixa'm fer-te una foto" entre contracció i contracció".

D'aquí, a una molt més íntima dels últims minuts de la dilatació. Un procés molt dolorós en el qual també hauria tingut la companyia de la seva mare: "Foto 2 de quan estava amb la meva mare durant la dilatació".

Laura Escanes, de part  Instagram

Laura Escanes, de part /  Instagram

 

I d'aquí als moments posteriors, ja amb la nena en braços de Risto: "Foto 3 de quan vaig veure al pare de la meva filla fer pell amb pell i vaig estimar més que mai. Felicitat".

Laura Escanes comparteix fotos del part  Instagram

Instagram

Tres fotos molt íntimes amb les quals comparteix un dels moments més especials de la seva vida amb els seguidors, que ja demanen més imatges. 

Més informació
 

Comentaris