Laura Escanes mostra la seva figura postpart

Laura Escanes i Risto segueixen descansant a casa amb la petita Roma, que ja té una setmana de vida. El part va anar la mar de bé i mare i filla van rebre l'alta un parell de dies després, des de quan es troben a casa acostumant-se a poc a poc a una rutina completament diferent. La jove influencer està experimentant per primer cop la maternitat, una vida nova que la té entusiasmada tal com està demostrant a Instagram.

Han omplert la xarxa de fotos de la nena, encara que sempre tenen cura de no ensenyar la cara com van prometre. Fins i tot han volgut mostrar tres imatges del part, unes fotos molt íntimes que han entusiasmat els seus seguidors.

Fa un parell de dies van voler mostrar un avanç en la criança de Roma, a qui ja treuen a passejar per un parc del costat de casa. Ho han ensenyat en foto en la qual es veu Escanes amb la nena en el cotxet, tot vestida amb unes botes de cowboy.

Laura Escanes i Risto, durant el primer passeig de Roma  Instagram

Laura Escanes i Risto, durant un passeig amb Roma /  Instagram

 

Laura Escanes ha volgut compartir amb els seus seguidors tot el procés de l'embaràs, les novetats i l'evolució de la panxa. Ara vol continuar sent així de transparent, per la qual cosa ha compartit una foto de la seva figura postpart. Va engreixar 16 kg amb l'embaràs, els quals anirà intentant perdre a poc a poc: "D'igual manera que us vaig ensenyar el progrés del meu embaràs i la meva panxa, us deixo una foto del postpart. Trobo una mica a faltar la meva panxeta".

 

Una parella que va acostumant-se a la paternitat i la nova vida amb un bebè a casa. 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?