Laura Escanes s’obre en canal i ho confessa tot sobre el seu embaràs

Laura Escanes està més emocionada que mai. La jove influencer acaba d'arribar a la meitat de l'embaràs, una setmana 20 que fa més real el futur naixement de Roma. Per primer cop ha pogut notar una patadeta, el que l'hauria fet tocar el cel. Com ha estat aquest primer trimestre de gestació? Quan surt de comptes? Ha estat una nena buscada? Té por al part? Com decoraran l'habitació de la petita? La catalana ha volgut contestar totes les preguntes que li han formulat els seguidors en un vídeo que ha fet les delícies dels fans. 

Pors i reflexions, Escanes ha fet un resum de l'important canvi que està experimentant. Primer de tot, ha volgut deixar clar que el bebè ha estat buscat: "Sí, vam decidir ampliar la família i, afortunadament, vaig quedar-me embarassada molt aviat. Cada parella i cada dona és un món, amb la qual cosa mai no saps quant trigaràs en aconseguir-ho, però en el nostre cas hem tingut molta sort i tot ha anat molt bé". La data prevista pel part? El 29 de setembre

Cada vegada queda menys pel naixement de Roma, una nena molt desitjada que canviarà radicalment la vida de Risto Mejide i Laura Escanes. De moment se centren en anar prenent decisions importants, com per exemple pel que fa referència a la privacitat de la nena. I és que han arribat a la conclusió que és millor protegir-la i no mostrar la seva careta a la xarxa: "Farem igual que amb Julio, el primer fill de Risto, i protegirem la seva identitat mentre sigui menor. Segurament em moriré de ganes d'ensenyar-vos-la, però així esperem a què pugui decidir ella i pot anar a l'escola sense problemes. A més a més, així la podem protegir d'aquest món mediàtic que a vegades és molt cruel".

Les primeres setmanes d'embaràs sempre venen acompanyades de nàusees i vòmits, uns malestars comuns que també l'haurien afectat a ella. Ara bé, confessa que no ha estat tan greu com es pensava: "Em va afectar sobretot a les migranyes, que ja en patia d'abans i se'm van accentuar amb l'embaràs. Alguna olor em molestava, però no especialment. Simplement vaig agafar-li molta mania a una pasta de dents, que em feia vomitar l'esmorzar cada matí".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya nos tienes enamorados, Roma Hoy cumplimos 20 semanas de embarazo#toelrrato #20weekspregnant

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Afirma que mai no s'hauria imaginat que seria mare tan jove, però està segura que no es perdrà res de la seva joventut: "Si m'haguessin dit que estaria casada i embarassada, no m'ho hauria cregut. Però no m'agrada planificar, em deixo portar. Ens estimem i vam decidir ampliar ja la família".

El seu cos canviarà radicalment, per la qual cosa ja ha començat alguns tractaments antiestries, per exemple. Però el que més els tindria capficats seria la decoració de l'habitació de la nena. De moment ja tenen clar que 'sacrificaran' el vestidor de Laura per fer allà l'habitació amb el bressol. Ha compartit les marques d'alguns carros i bressols que tenen en ment, encara que no tenen res tancat. 

 

La millor recepta durant aquests mesos? Segons Escanes, informar-te moltíssim i llegir un munt de llibres científics sobre l'embaràs: "Com més m'informo, a més a més, menys por tinc al part. Encara que és inevitable tenir pors, com per exemple a plantejar-me si ho faré bé". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muero por ver cómo va creciendo esta barriguita 13+3 

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Una Escanes molt sincera i visiblement emocionada que té moltes ganes d'anar avançant i compartint amb els seus seguidors els canvis que va notant. 

 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?