Laura Escanes esclata contra les crítiques per mala mare

Laura Escanes rep desenes de crítiques cada dia pel seu paper com a mare. Els detractors de la influencer no s'ho pensen dues vegades abans de carregar contra ella, el que han tornat a fer aquest cap de setmana quan han vist que la catalana publicava vídeos en els quals jugava a una consola. Molts l'han acusat de fer cas omís a la nena per posar-se a jugar, el que l'ha enfadat de valent. 

És per això que ha explotat, ja que està farta de comentaris d'aquest tipus: "Sóc mare i em poso vestits curts. Em faig fotos en biquini, jugo al 'Animal Crossing', m'opero el pit i vaig amb les meves amigues a sopar. Tinc temps de llegir. Marxo amb la meva parella un cap de setmana. Vaig al cinema, de compres, em maquillo i escric. Contesto els meus detractors, faig stories des del sofà, faig vídeos ximples, ric...". 

Una enumeració que complementava amb una altra: "També canvio bolquers. Dono biberons. Adormo el meu bebè. Dormo amb el meu bebè. Jugo. Exploro la casa i el jardí, li trec la gespa de la boca. Em banyo amb ella. Cuino perquè decideixi no menjar res. Em desespero. Em somriu. Se'm passa. Passegem".

Laura Escanes, farta de les crítiques   Instagram

Laura Escanes, farta de les crítiques / Instagram

 

Una mare amb moments de tota mena que ha volgut fer un cop sobre la taula perquè deixin de ficar-se amb el seu estil: "No sóc una súper mare. No sóc millor, però tampoc pitjor".

Està farta que la critiquin per tot, encara que ja està acostumada: "Si tens ajuda, perquè tens ajuda. Si necessites que els avis t'ajuden, perquè te'l crien els avis. Si no tens opció i comença l'escola infantil, que és molt petit. Si surts, perquè surts. Si no surts, perquè no tens vida i ets una avorrida. Si dones el pit més d'un any, que és molt gran. Si no ho fas, que és el pitjor que li podries fer al teu fill. Si fas BLW, que no mengen res. Si li dones triturats, que així no aprenen. Si el portes a sobre, que els acostumes. I així fins a l'infinit i més enllà". 

Més informació
 

Comentaris