Lady Gaga: "Em van violar i per això ara pateixo una malaltia mental"

Oprah Winfrey ha entrevistat Lady Gaga per començar l'any en gran en el seu programa. La cantant ha aparegut amb el seu enèsim canvi de look: ara amb els cabells de color rosa. Ara bé, tothom parla sobre el contingut de la conversa... i és que Gaga s'ha obert en canal.

Els problemes de salut que arrossega ha estat el tema central. Ha confessat que va patir diverses violacions quan era més jove, un xoc que encara avui li genera conseqüències. La més greu? Un trastorn d'estrès posttraumàtic: "Tinc una malaltia mental i lluito contra ella cada dia".

Oprah Winfrey entrevista Lady Gaga   OWN

Oprah Winfrey entrevista Lady Gaga / OWN

Ha explicat que va ser violada diverses vegades per un noi de 20 anys quan ella en tenia 19, un malson que va coincidir amb la seva sortida a la fama. Dos escenaris que van acabar en un trauma: "De sobte em vaig convertir en una estrella i estava viatjant pel món anant de l'habitació de l'hotel al garatge a la limusina a l'escenari i mai no el vaig enfrontar. De sobte vaig començar a experimentar l'increïble mal que vaig sentir després de ser violada".

 

Gaga no li va explicar a ningú el que li estava passant: "Estava tan traumatitzada que em vaig dir "segueix endavant" perquè havia de sortir d'allà. M'ho vaig callar durant set anys". 

Un trauma que se suma a la fibromiàlgia que pateix des de fa anys: "El dolor crònic és insuportable. Fins i tot estant aquí asseguda amb tu tinc dolor de cap a peus". 

Més informació
 

Comentaris