Inauguren una macabra atracció que simula la mort de Lady Di

Aquest estiu es commemorarà el 22è aniversari de la mort de Lady Di. Diana de Gal·les va morir en un tràgic accident de cotxe que encara avui dia genera un munt de titulars. Es va qualificar d'accident, però les teories conspiradores segueixen envoltant aquest trist succés.

S'ha dit que la reina d'Anglaterra estava darrere, qui diuen que hauria ideat la persecució del paparazzi que acabaria amb el mortífer accident dins d'un túnel. A la monarca no li hauria agradat que la 'princesa del poble' es divorciés del príncep Carles d'Anglaterra ni que comencés a sortir amb un multimilionari egipci que, es rumorejava, l'havia deixat embarassada. La Casa Reial no volia permetre que els hereus tinguessin un 'germanastre' àrab, el que hauria accelerat l'assassinat.

Segurament mai no se sabrà si realment va estar tot orquestrat o va ser un mer accident de cotxe. Sigui com sigui, el que està clar és que avui dia segueix sent un dels episodis més controvertits del segle XX.

Lady Di 2  Europa Press

Lady Di / Europa Press

Doncs bé, aquesta història ha motivat un parc d'atraccions nord-americà, que ha creat una atracció que pretén simular l'accident de Lady Di. La idea és, si més no, macabra. Però el propietari del centre lúdic es defensa, tot dient que volen fer història visual, sense cap mena de morbositat.

Amb la boca oberta s'han trobat els visitants del Pigeon Forge, un parc d'atraccions de Tennessee, que inaugura la 'National Enquirer Live!', una atracció que permetrà als visitants "veure i viure" els últims moments de la Princesa gràcies a una recreació en 3D.

"Es tracta d'un simulador que mostra el camí que va seguir la princesa des que va sortir de l'hotel Ritz i els paparazzi la van perseguir fins a la llampada que creiem que va cegar el conductor i tot el que va succeir després", diu el creador a 'The Daily Beast'. Això sí, vol deixar clar que no hi ha plans ni imatge del cos de Diana: "No hi ha sang ni res d'això".

 

El més fort de tot? Que quan acaba l'atracció, els visitants han de contestar una enquesta que els hi pregunta si creuen que la Casa Reial va tenir alguna cosa a veure amb l'accident o si creuen que Lady Di estava embarassada. Ells creuen que no és de mal gust, ja que només mostren la ruta del que va passar. 

Príncep Harry i Enrique al funeral de Diana  Europa Press

Els prínceps Harry i Enrique durant el funeral de Diana /  Europa Press

Tindrà èxit la macabra atracció? Rebran alguna queixa des del Palau de Buckingham?

Més informació
 

Comentaris